Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Groep Palmaers: de one-stop-toolsolution voor iedere bouwonderneming!

Groep Palmaers: de one-stop-toolsolution voor iedere bouwonderneming!

Groep Palmaers is één van de belangrijkste spelers op het vlak van verkoop en verhuur van machines en gereedschappen. Iedere professional en betere doe-het-zelver kan hier zijn gading vinden. Als one-stop-toolsolutions biedt Groep Palmaers ook haar eigen financieringsformules aan.

We zijn gespecialiseerd in grootschaligheid. Over de voorbije twee generaties heeft Groep Palmaers zijn specialisatie in kwaliteitsgereedschap en machines voor de bouwsector verder uitgebouwd. Hiermee is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een echte one-stop-toolsolutions, met een immense voetafdruk in zowel de verkoop als de verhuur.
Groep Palmaers is leverancier van een immens aanbod A-merken, waar elke klant, na persoonlijk advies van haar deskundige medewerkers, zijn totaaloplossing terugvindt. De exclusiviteiten van o.a. Kärcher, Maximal, Wacker Neuson, Sany, Knikmops, ... zijn slechts een beperkte greep uit het immense assortiment van de Groep Palmaers.

Bekend als ‘speciaalzaak’

Naast haar totaalgamma staat Groep Palmaers nog steeds bekend als een ‘speciaalzaak’ in de ware betekenis van het woord, met o.a. een enorme expertise in stroomgroepen, trailers en bestelwageninrichting. Iedere klant wordt bij ons persoonlijk geadviseerd en begeleid. Bij Groep Palmaers maken ze dan ook graag tijd vrij voor een verkennend gesprek om naar de behoeften van de Limburgse bouwbedrijven te luisteren, ten einde hen deze totaaloplossing te kunnen aanbieden.

Een echte totaalaanbieder met grootse plannen!

Als totaalaanbieder is Groep Palmaers zich bewust van de zorg en begeleiding die zij aan haar klanten in haar verschillende bedrijfstakken moet aanbieden. Daarom start zal zij in 2021 een nieuwbouw oprichten in Hasselt, de hoofdstad van Limburg, dat volledig gewijd zal worden aan de verkoop van de grotere machines zoals gravers, wielladers, heftrucks, ...

De Limburgse markt ontzorgt!

De one-stop-toolsolutions van Groep Palmaers worden verder uitgerold over gans Limburg! Vanaf 1 april 2021 zal Groep Palmaers een nieuwe vestiging openen in Hamont-Achel waarmee zij ook voor haar Noord-Limburgse klanten vlotter bereikbaar zal zijn.

Nieuw adres vanaf 1 april 2021:
Kluspunt BVBA
Bosstraat 185
3930 Hamont-Achel

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Huurland zet in op elektrificatie van de huurvloot.

Publireportage

Huurland zet in op elektrificatie van de huurvloot.

Bij Huurland geloven we sterk dat elektrische machines de toekomst zijn. Zeker in het domein van het grondverzet ligt er nog een grote uitdaging, eentje die wij graag aannemen. De elektrische kniklader Giant G2200 E is een perfecte aanvulling[…]

Heftruckspecialist B-Close viert 50ste verjaardag

Heftruckspecialist B-Close viert 50ste verjaardag

Altrad Benelux investeert 20 miljoen euro in verhuur van steigermateriaal

Altrad Benelux investeert 20 miljoen euro in verhuur van steigermateriaal

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Meer artikels