Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Groep Palmaers biedt oplossingen op maat

Groep Palmaers biedt oplossingen op maat

Groep Palmaers biedt een ‘one-stop-tool-solution’ op maat van uw onderneming. Wij zijn onder andere exclusief verdeler van vooraanstaande merken als Wacker Neuson, Kärcher Professional, Maximal Heftrucks, Knikmops, Norcar, enzovoort. Onze oplossingen op maat werken zowel voor verkoop, verhuur en service alsook leasing en vanuit onze expertise. Wij doen dan van uit onze drie vestigingen: de vakhandel en Park & Tuin in Bilzen en de verhuur in Hoeselt.

Ondertussen bijna vijftig jaar en reeds twee generaties is het familiebedrijf Palmaers Vakhandel en gespecialiseerd in kwaliteitsgereedschap en machines voor de bouw. Een ‘One-stop-shopping’-vakhandel, die in de loop der jaren is geëvolueerd tot ‘Groep Palmaers’ en één van de belangrijkste spelers op het vlak van verkoop & verhuur.

Het aanbod is dan ook immens, met een totaaloplossing voor iedereen. Welke klus u ook gaat doen, het begint met het juiste materiaal en het allerbeste gereedschap. Alles wat u elders niet kan vinden, is bij ons verkrijgbaar.

Naast ons totaalgamma staan wij nog steeds bekend als een ‘speciaalzaak’ in de ware betekenis van het woord. Iedere klant wordt bij ons persoonlijk geadviseerd op basis van een jarenlange deskundigheid van onze medewerkers. Zij vertegenwoordigen de A-merken uit de sector.

ONDERSCHEID DOOR EXCLUSIVITEIT

De Groep Palmaers kan zelfs uitpakken met enkele exclusiviteiten zoals de Kärcher Specialist in Professionele machines van Limburg; de eigen productie van diamantboren; het exclusieve verdeelrecht van ‘Maximal’-heftrucks en ‘Wacker Neuson’ minigravers en dumpers. Daarnaast zijn wij ook gekend om onze enorme expertise in stroomgroepen, trailers, als ook de inrichting van bestelwagens.
Vanuit de jarenlange kennis en ervaring kunnen onze medewerkers altijd een oplossing bieden. Hiervoor maken wij graag tijd voor een verkennend gesprek om naar de behoeftes van de Limburgse bouwbedrijven te luisteren. Bouwondernemingen zijn onze belangrijkste klanten en wij zijn vanzelfsprekend bereid om hen te ondersteunen en te adviseren.

HYSTER-YALE-MAXIMAL-GROEP

In haar zoektocht naar de perfecte heftruck heeft Groep Palmaers over de voorbije jaren diverse machines bestudeerd en getest. Na deze intense zoektocht heeft zij uiteindelijk gekozen voor de heftrucks van het merk Maximal, onderdeel van de Amerikaanse Hyster-Yale-Maximal-Groep. De keuze voor Maximal is nochtans niet verwonderlijk als je weet, dat de heftrucks van Maximal uitblinken in hun eenvoud, prijs en prestaties. Maximal combineert immers de eenvoud van bediening en onderhoud met de hoogste verwachtingen op het gebied van prestaties voor de klant.De heftrucks van Maximal worden stuk voor stuk geassembleerd uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen: Japanse motoren plus Europese Hydraulica en Electronica, waardoor enkel maar kwalitatief hoogwaardige heftrucks ontstaan. Een echt plezier voor iedereen die met Maximal heftrucks werkt. Naast de technische prestaties wordt ook veel aandacht besteed aan de afwerking van de heftrucks waardoor iedere Maximal heftruck een estetisch aantrekkelijk geheel vormt.

Onze Maximal heftrucks worden standaard geleverd met open hefmast, enorm korte draaicirkel, integrated side-shift en CE-keurmerk en ze zijn verkrijgbaar in twee versies. De M-versie is de meest uitgebreide reeks van Maximal Heftrucks. Naast deze M-versie is er nog de A-versie, met een mooier design en een hoger gebruiksgemak door een andere positie van de hendels. Beide versies zijn uit te breiden met diverse opties.

www.palmaers.be
www.palmaersvakhandel.be
www.palmaersparkentuin.be
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Volvo heeft nieuwe compacte graafmachine

Volvo heeft nieuwe compacte graafmachine

De nieuwe generatie compacte graafmachines van Volvo Construction Equipment (Volvo CE), bij ons verdeeld door SMT, bieden volgens de producent een uitzonderlijk bestuurderscomfort, een ongekende veelzijdigheid en topprestaties. Bij het ontwerpen[…]

11/09/2020 | MaterieelVerhuur
Hoe digitaal is de bouwsector in 2020? Er is werk aan de winkel!

Hoe digitaal is de bouwsector in 2020? Er is werk aan de winkel!

Lasertopo biedt meet- en testapparatuur voor de bouwsector

Lasertopo biedt meet- en testapparatuur voor de bouwsector

Eurorent investeert in grotere verhuurshowroom

Eurorent investeert in grotere verhuurshowroom

Meer artikels