Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Gratis online-opleidingen van BWT

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Gratis online-opleidingen van BWT

(c) BWT

Het beroep van installateur hvac is in constante evolutie. Zeker wat waterontharding, cv-waterbehandeling en regenwaterrecuperatie betreft. Daarom biedt Best Water Technology (BWT) gratis opleidingen voor professionals aan via de BWT@AQAdemy. Die vinden vanaf dit jaar online plaats. Schrijf gratis in via www.bestwatertechnology.be > professionals > opleidingen, kies het thema en word all-round-waterbehandelingsspecialist.
Dit najaar bestaat het opleidingsaanbod uit de volgende cursussen, die elk één uur duren:
- De nieuwe waterontharder BWT Perla Seta
- De waterontharder AQA Perla C
- De waterontharder BWT Perla Silk
- Kalkneutralisatie
- Cv-waterbehandeling
 
Opleidingsaanbod najaar 2021
 
Webinar 1: Perla Seta: 20/09/21 om 17 u.
De Perla Seta is een duplex waterontharder (met twee harsflessen) en is uiterst efficiënt inzake lekbeveiliging en gebruiksvriendelijkheid. In deze webinar leert u alles over de mogelijkheden, functies en toepassingen van de Perla Seta en wat het verschil en meerwaarde van deze ontharder ten opzichte van waterontharders met slechts één harsfles is.
 
Webinar 2: AQA Perla C: 22/09/21 om 8 u of 11/10/21 om 17 u.
De AQA perla C is een simplex waterontharder (met één harsfles) die dankzij de vernuftige elektronica makkelijk te programmeren is. Hij wordt geleverd in een pack met aansluitmodules, sifon en filter die installatie nog makkelijker maken. Hoe aan te sluiten en te programmeren leert u in deze webinar.
 
Webinar 3: Perla Silk: 13/10/21 om 8 u.
BWT Perla Silk is een budgetvriendelijke waterontharder die weinig ruimte inneemt en beantwoordt aan de behoeften van gezinnen die zijdezacht water willen aan een voordelige prijs. In deze webinar leert u hoe u de installatie en programmatie van de BWT Perla Silk het best aanpakt. 
 
Webinar 4: kalkneutralisatie: 18/10/21 om 17 u.
Deze webinar verschaft u alle praktische info over kalkneutralisatie als alternatief voor waterontharding. Voor kalkneutralisatie stelt BWT gecertificeerde toestellen voor die leidingen en kranen beschermen tegen kalkafzetting, zonder daarvoor gebruik te maken van zout of spoelwater, waardoor een afvoer niet nodig is.
 
Webinar 5: cv-waterbehandeling: 15/11/21 om 17 u of 7/11/21 om 8 u.
Maak kennis met de verschillende mogelijkheden om verwarmingscircuits te beschermen tegen kalk en corrosie. In deze webinar leert u  alles over de waterkwaliteit die een cv-installatie behoeft om goed te werken. Leer het verschil in het opvullen van een verwarmingsinstallatie met omgekeerd osmose-water of onthard water.
 
Praktisch
 
De BWT@AQAdemy-opleidingen vinden plaats via Microsoft Teams. Het enige wat u nodig heeft is een computer (bij voorkeur met een camera). U krijgt voor de opleiding een link per mail en kan door op de link te klikken deelnemen aan de opleiding.
De BWT@AQAdemy-opleidingen worden gratis aangeboden. Vooraf inschrijven via https://www.bestwatertechnology.be/nl/professionals/technisch/opleidingen is nodig om de link naar de webinar te ontvangen.
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Premieverlies dreigt door langere leveringstermijnen zonnepanelen

Premieverlies dreigt door langere leveringstermijnen zonnepanelen

Talrijke pv-installateurs hebben klanten die het hogere premiebedrag waarop ze hadden gerekend dreigen te verliezen omwille van de huidige leveringsproblemen van omvormers en zonnepanelen. Volgens Nelectra, de beroepsfederatie voor de[…]

19/09/2022 | SHVAC & ElectroZonnepanelen
Ventilatiespecialist Aldes neemt sectorgenoot Aereco over

Ventilatiespecialist Aldes neemt sectorgenoot Aereco over

Engels Group verhuist naar distributiecentrum in Malle

Engels Group verhuist naar distributiecentrum in Malle

Opvangcentrum voor asielzoekers in Rixensart wordt gemoderniseerd

Opvangcentrum voor asielzoekers in Rixensart wordt gemoderniseerd

Meer artikels