Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Global Rent Boortmeerbeek wordt Huurland

Gerelateerde onderwerpen :

,
Global Rent Boortmeerbeek wordt Huurland

 

Huurland breidt uit in de regio Leuven – Mechelen – Brussel

Op 1 september zetten de zaakvoerder van Huurland hun handtekening onder de overname van het verhuurbedrijf Global Rent in Boortmeerbeek. Huurland zoekt nieuw expansiegebied in Vlaanderen. De overname van Global Rent past binnen de ambitie om een toonaangevende totaalaanbieder te worden voor alle materiaalnoden op de bouwwerf binnen België.  

Global Rent, een bekende speler in de verhuurmarkt, is gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek, halverwege tussen Mechelen en Leuven. Een ideale locatie om de as Brussel – Leuven – Mechelen van verhuurmateriaal te voorzien. Met een machinepark van meer dan 500 machines is dit een perfecte aanvulling van het uitgebreide Huurland-gamma. Global Rent heeft bovendien dezelfde familiale structuur en waarden. Huurland biedt alle klanten uitstekende verhuuroplossingen in bouw, renovatie, installatie, afwerking, aanleg en onderhoud; die bijdragen tot fier vakmanschap. Global Rent doet net hetzelfde. Kiezen voor Global Rent was de keuze voor een solide bedrijf, met uitgebreide klantenbasis en een bestaand marktaandeel.

Op dit ogenblik bevinden Global Rent zich in een overgangsfase. Januari 2022 is de streefdatum. Dan schakelt het nieuwe filiaal over op de Huurland-database en staat de rebranding van het filiaal gepland.

Groeistrategie

De groeistrategie van Huurland beperkt zich niet enkel tot een toename in het aantal filialen. De firma bouwt ondertussen in de industriezone De Prijkels in Nazareth/Deinze een nieuw hoofdkwartier. Naast de centrale diensten biedt deze locatie ook onderdak aan een opleidingscentrum en een gloednieuw specialisatiefiliaal voor groot materiaal. De eerste machines verhuizen in de week van 4 oktober.
Pascal Ameloot: “Huurland groeit. Het is essentieel om daar ook de nodige infrastructuur aan te koppelen. We willen nog meer inzetten op groter materiaal: graafmachines tot 13 ton, knik- en wielladers, verreikers en heftrucks, hoogwerkers en schaarliften … Meer ruimte voor grotere machines, meer werkruimte voor onderhoud van onze machines en eigen testgronden. We beschikken er ook over een opleidingscentrum voor eigen en externe opleidingen. Bovendien brengen we ook alle administratieve diensten daar onder. Dat zal onze interne workflow alleen maar ten goede komen.”.

Blijven focussen op de professionele markt

Huurland werd in 1973 opgericht. Sinds 2007 is de tweede generatie aan zet. De sleutel van het groeiend succes ligt in de voortdurende focus op de professionele markt. De relatie van de Huurland-filialen met hun klanten is daarin essentieel. Huurland houdt vast aan vier belangrijke engagementen: betrouwbaar materiaal, een grote beschikbaarheid, correct advies en stipte afspraken.

Je vindt één van de 11 Huurland-filialen in West- en Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

www.huurland.be

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Welke vloer past bij jou?

Publireportage

Welke vloer past bij jou?

De vloer bepaalt vaak een groot gedeelte van de sfeer in je huis en daarom is het belangrijk om hier goed over na te denken. Er zijn veel verschillende soorten vloeren te krijgen en dat maakt de keuze niet makkelijker. In deze blog laten we je[…]

18/05/2022 |
Tips bij het kiezen van jouw nieuwe keuken

Publireportage

Tips bij het kiezen van jouw nieuwe keuken

Hout - Bois van Steenberge: duurzaam bouwen is de toekomst

Publireportage

Hout - Bois van Steenberge: duurzaam bouwen is de toekomst

Een werknemer beschadigt materieel. Wat nu?

Publireportage

Een werknemer beschadigt materieel. Wat nu?

Meer artikels