Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Gerd Vrieling leidt ATTB

Gerd Vrieling leidt ATTB

Gerd Vrieling. (c) ATTB

ATTB, de Belgische vereniging van leveranciers van verwarmingsmateriaal, heeft sinds kort een nieuwe raad van bestuur en een nieuwe voorzitter. De nieuwe voorzitter is Gerd Vrieling. Hij volgt Patrick O op, die liefst 15 jaar bestuurslid was, waarvan 7 jaar als voorzitter.
De Associatie voor de Thermische Technieken van België (ATTB) is het informatie- en vertegenwoordigingsplatform voor haar sector bij de overheden en de bouwsector in het algemeen. De associatie werd in 1973 gestart, telt een vijftigtal leden, vertegenwoordigt meer dan 100 merken en 95% van de sector van verwarmingsketels in België, 85% van de geothermische warmtepompen, 80% van de lucht-waterwarmtepompen en 80% van de zonneboilers.
 
De bestuurders werden voorgesteld door de leden van de verschillende secties en benoemd door de algemene vergadering. Hun mandaat loopt twee jaar. ATTB telt vijf secties: ‘Verwarmingsketels’, ‘Dienst na verkoop’, ‘Systeemcomponenten en technische adviezen’, ‘Warmtepompen, wkk en biomassa’ en ‘Zonneboilers’. Elke sectie heeft zijn eigen verantwoordelijken die contact houden met de aangesloten bedrijven en de markten waarin zij actief zijn.
 
De nieuwe raad van bestuur bestaat uit voorzitter Gerd Vrieling (Bosch), vice-voorzitter Hans Van der Perre (Groupe Atlantic), algemeen secretaris en penningmeester: Alain Van Langeraert (Van Marcke) en de bestuurders Robert Brandon (Vaillant), Bruno Haemers (Poujoulat), Eric Ladang (Aqualisys), Christophe Leroy (Viessmann), Wouter Peeters (NIBE), Wim Persoons (Thema) en Yves Vanpoucke (Remeha).
 
De nieuwe raad van bestuur bedankt Patrick O van harte voor zijn werk als bestuurslid en voorzitter van de ATTB. Ze verwelkomen ook zijn belofte dat ze de volgende jaren nog op zijn ervaring en expertise kunnen rekenen. Maar uiteraard wensen ze hem in de eerste plaats toe dat hij vanaf volgend jaar nog lang en in goede gezondheid mag genieten van zijn pensioen.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Somers wil kmo's meer kansen geven bij overheidsopdrachten

Somers wil kmo's meer kansen geven bij overheidsopdrachten

Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers gaat met de lokale besturen aan de slag om lokale ondernemingen meer te betrekken bij de relanceprojecten. De minister komt met vijf voorstellen. “Kleinere bedrijven maken nu vaak geen[…]

Goedgevulde orderboeken bij zwembadbouwers

Goedgevulde orderboeken bij zwembadbouwers

Warme zomer van vorig jaar doet vraag naar zonwering en terrassen exploderen

Warme zomer van vorig jaar doet vraag naar zonwering en terrassen exploderen

Open Wervendag gaat zondag volledig digitaal

Open Wervendag gaat zondag volledig digitaal

Meer artikels