Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Gerd Vrieling leidt ATTB

Gerd Vrieling leidt ATTB

Gerd Vrieling. (c) ATTB

ATTB, de Belgische vereniging van leveranciers van verwarmingsmateriaal, heeft sinds kort een nieuwe raad van bestuur en een nieuwe voorzitter. De nieuwe voorzitter is Gerd Vrieling. Hij volgt Patrick O op, die liefst 15 jaar bestuurslid was, waarvan 7 jaar als voorzitter.
De Associatie voor de Thermische Technieken van België (ATTB) is het informatie- en vertegenwoordigingsplatform voor haar sector bij de overheden en de bouwsector in het algemeen. De associatie werd in 1973 gestart, telt een vijftigtal leden, vertegenwoordigt meer dan 100 merken en 95% van de sector van verwarmingsketels in België, 85% van de geothermische warmtepompen, 80% van de lucht-waterwarmtepompen en 80% van de zonneboilers.
 
De bestuurders werden voorgesteld door de leden van de verschillende secties en benoemd door de algemene vergadering. Hun mandaat loopt twee jaar. ATTB telt vijf secties: ‘Verwarmingsketels’, ‘Dienst na verkoop’, ‘Systeemcomponenten en technische adviezen’, ‘Warmtepompen, wkk en biomassa’ en ‘Zonneboilers’. Elke sectie heeft zijn eigen verantwoordelijken die contact houden met de aangesloten bedrijven en de markten waarin zij actief zijn.
 
De nieuwe raad van bestuur bestaat uit voorzitter Gerd Vrieling (Bosch), vice-voorzitter Hans Van der Perre (Groupe Atlantic), algemeen secretaris en penningmeester: Alain Van Langeraert (Van Marcke) en de bestuurders Robert Brandon (Vaillant), Bruno Haemers (Poujoulat), Eric Ladang (Aqualisys), Christophe Leroy (Viessmann), Wouter Peeters (NIBE), Wim Persoons (Thema) en Yves Vanpoucke (Remeha).
 
De nieuwe raad van bestuur bedankt Patrick O van harte voor zijn werk als bestuurslid en voorzitter van de ATTB. Ze verwelkomen ook zijn belofte dat ze de volgende jaren nog op zijn ervaring en expertise kunnen rekenen. Maar uiteraard wensen ze hem in de eerste plaats toe dat hij vanaf volgend jaar nog lang en in goede gezondheid mag genieten van zijn pensioen.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Dag van de architectuur zet honderd gebouwen in de kijker

Dag van de architectuur zet honderd gebouwen in de kijker

Tijdens de Dag van de architectuur op zondag 17 oktober kan je kennismaken met een heleboel bijzondere projecten in Vlaanderen en Brussel. Ruim honderd gebouwen en veertig architectenkantoren zetten de deuren open voor een uitzonderlijke blik[…]

Xthermo publiceert brochure brandveiligheid buitengevels

Xthermo publiceert brochure brandveiligheid buitengevels

Zuhal Demir komt naar de Vlariodag

Zuhal Demir komt naar de Vlariodag

Recordaantal bezoekers voor Matexpo

Recordaantal bezoekers voor Matexpo

Meer artikels