Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

GeoTracer innoveert met IOT oplossingen!

Gerelateerde onderwerpen :

,
GeoTracer innoveert met IOT oplossingen!

Dankzij de nieuwe IOT (Internet Of Things) technologie hebben wij namelijk een product ontwikkelt dat niet alleen uw goederen beveiligt, maar waar u ook op de voet mee kan volgen waar uw goederen zich op ieder moment van de dag bevinden. Zo kan u met een gerust hart uw werfcontainer, werftoilet, materieel, enz. achterlaten op een werf.

Doet u weleens de uitspraak:
“Ik hoef geen anti-diefstalsysteem, want op mijn werf wordt nooit iets gestolen.”

Neemt ú het risico?

U denkt waarschijnlijk nog steeds: “Ik heb dit verhaaltje al vaak gehoord, maar ik heb hier echt geen boodschap aan” of ”Dit klinkt wel interessant maar de kostprijs van dit soort producten ligt waarschijnlijk veel te hoog voor mijn bedrijf”. Door IOT kunnen deze 2 bedenkingen meteen van tafel geveegd worden. IOT zorgt namelijk voor veel nieuwe mogelijkheden in de sector van de geolokalisatie, dewelke budgettair binnen iedere onderneming kunnen passen.

Er was eens een bedrijf dat geen oplossingen ‘nodig’ had…tot die fatale dag…

Toen ze daarna bij ons kwamen aankloppen was het echter al te laat. Misschien kunnen wij u met hun verhaal wel overtuigen om voor de ‘GeoSpotter’-oplossing te kiezen.

Het betreft een bedrijf dat op talloze werven actief is binnen België. Ze beschikken over hun eigen werfcontainers en werfmateriaal, maar hadden soms moeilijkheden om te weten wat er zich nu precies waar bevond. Ook bleef het werfmateriaal meestal achter op hun werven en was er geen controle op het einde van de werkdag.
Tot op een ochtend een ploeg aankwam op hun werf om aan de dag te beginnen en bleek dat niet enkel het materiaal was gestolen, maar dat de dieven de volledige werfcontainer hadden meegenomen.

Voor al deze problemen biedt onze ‘GeoSpotter’ de oplossing:

Probleem 1: De werfcontainer is gestolen.

Onze ‘GeoSpotter’ is een zeer compact apparaat dat op verschillende plaatsen in de werfcontainer had kunnen verstopt worden zonder dat de dieven ook maar enig idee zouden gehad hebben dat er enige soort van beveiliging aanwezig was.

Door de wereldwijde dekking (>190 landen) van deze unit, die enkel mogelijk is via IOT, hadden de dieven zich zelf naar het buitenland mogen verplaatsen, de ‘GeoSpotter’ had perfect kunnen aanduiden waar ook ter wereld de werfcontainer zich bevond.

Probleem 2: Geen overzicht van welk materiaal er nu juist op de werf aanwezig was.

Doordat dit bedrijf zo grootschalig is, was er veel werfmateriaal in de omloop, maar was het niet altijd duidelijk wat er zich nu juist op welke werf bevond. De ‘GeoSpotter’ is zo compact dat het ook hiervoor een oplossing zou kunnen geweest zijn. Men kan de ‘GeoSpotter’ namelijk ook op werfmateriaal aanbrengen, zodat altijd geweten is wat er zich waar bevindt.
Bovendien is hij waterdicht (IP68) en schokbestendig, zodat ook materiaal, waarmee in zwaardere omstandigheden gewerkt wordt, beveiligd en gevolgd kan worden.

Herkent u de situatie en/of wenst u dit te vermijden?

Of wil u graag eens kennismaken en bekijken wat wij voor u kunnen betekenen op vlak van IOT, zodat u zeker de boot niet mist?
Neem dan contact op met ons via: https://www.geotracer.be/contact/ of bekijk onze (IOT) oplossingen op www.geotracer.be!

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

Publireportage

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

Heb jij thuis zonnepanelen op het dak laten plaatsen? Dan wil je waarschijnlijk maximaal profiteren van je zonnepanelen. Maar hoe doe je dat precies? Wil je weten hoe je de optimale waarde uit je zonnepanelen kunt halen? Lees dan verder. Een[…]

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Publireportage

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Geef je woonkamer een upgrade

Publireportage

Geef je woonkamer een upgrade

Dialoog over asset management en uitdagingen in de bouwwereld

Publireportage

Dialoog over asset management en uitdagingen in de bouwwereld

Meer artikels