Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Geïntegreerde totaaloplossing voor datacenters

Gerelateerde onderwerpen :

,
Geïntegreerde totaaloplossing voor datacenters

Fiber Raceway is de naam van een nieuwe kunststof kabelgoot voor glasvezelkabels bestemd voor datacenters. Het gaat om een compleet systeem met hulpstukken voor volledige installaties met ophanging en aansluiting naar de dataracks in de datacenters. Voor de gevoelige glasvezelbekabeling die daar wordt toegepast bieden de kabelgoten en bijhorende hulpstukken de perfecte bescherming.

De kabelgoten worden aangeboden in verschillende breedtes (50, 100, 220, 300 en 600 mm). Met het Fiber Raceway kabelgootsysteem speelt Legrand in op het stijgende gebruik van glasvezel in datacenters. Glasvezelkabels moeten er immers gescheiden worden van koperkabels en dus in een  afzonderlijk en herkenbaar kabeldraagsysteem geplaatst worden, beschermd tegen compressie en buiging.

Tijdbesparende installatie

De goten en hulpstukken sluiten gemakkelijk op elkaar aan wat een eenvoudige en tijdbesparende installatie garandeert. Indien het kabelgootsysteem veranderd of uitgebreid worden kan dat zonder de bestaande kabel te moeten verwijderen of de installatie stil te leggen.

Volledig recycleerbaar

Fiber Raceway is gemaakt uit het granulaat Noryl en volledig recycleerbaar. Het systeem is halogeenvrij, veroorzaakt weinig rook en is zelfdovend in geval van brand. Het is UL94-VO en UL2024A gecertificeerd en conform aan de RoHS-richtlijn. Alle producten worden vervaardigd conform ISO 9001 en hebben een garantie van tien jaar.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Steeds meer vrouwen in de bouw

Steeds meer vrouwen in de bouw

Het aantal vrouwelijke werknemers in de bouw nam tussen 2013 en 2018 met 10,2% toe, terwijl het totale aantal werknemers in de sector tijdens diezelfde periode met 6% afnam. Vrouwen vertegenwoordigen momenteel 8,7% van alle werknemers die actief[…]

Riwal investeert in BIM-bibliotheek

Riwal investeert in BIM-bibliotheek

LIMBIM ziet tweede lichting BIM-specialisten afstuderen

LIMBIM ziet tweede lichting BIM-specialisten afstuderen

Leica Geosystems en Autodesk werken nauwer samen

Leica Geosystems en Autodesk werken nauwer samen

Meer artikels