Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Frisomat steunt sociaal project City Pirates

Gerelateerde onderwerpen :

Frisomat steunt sociaal project City Pirates

Staalbouwer Frisomat heeft op de Open Bedrijvendag ruim 1.800 bezoekers mogen ontvangen. Zij ontdekten een pas vernieuwd Innovation Center, voedden hun nieuwsgierigheid in de fabriekshallen of haalden hun hart op aan de rand- en kinderanimatie. En net die bedrijvigheid op het terrein levert nog een extra voordeel op. Frisomat koppelde immers een goed doel aan de Open Bedrijvendag: de Antwerpse voetbalclub City Pirates. Met het opgehaalde bedrag aan drankbonnetjes en een verdubbeling van het bedrag door Frisomat is de clubkas van City Pirates vandaag 2.300 € rijker.

City Pirates is een voetbalclub waar sociaal engagement voorop staat. Doel is om kinderen en jongeren door voetbal te leren samenspelen en -leven. ?En die maatschappelijke insteek laat niemand onberoerd', gaat Guy Somers, stichter van Frisomat, voort. ?We geloven sterk in de werking van het project en zagen in de Open Bedrijvendag de perfecte kapstok om hier iets mee te doen.?

Frisomat maakte daarom de drank betalend en zamelde een mooie geldsom in voor City Pirates. Aan het einde van de dag werd 1.150 € geteld. "Een opbrengst om trots op te kunnen zijn", beaamt ceo Kris Oorts. "Al vonden we dat het toch net iets meer mocht zijn. We verdubbelden daarom het bedrag naar 2.300 €."

Structureel partner

Deze gift is voor Frisomat bovendien geen eenmalig feit. "We worden structurele partner van City Pirates", licht Somers toe. Ook dochteronderneming Hahbo is goed vertrouwd met City Pirates. "Eigenlijk hebben wij het zaadje voor deze samenwerking geplant", meldt Philippe Wauters, managing director van Hahbo.

"In 2013 leverden we al kleedkamers en douches voor de club. En omdat ons modulaire houtbouwsysteem zo kon bekoren, ontwierpen en plaatsten we zopas ook de 'captains lounge' van City Pirates, een vip-ruimte om u tegen te zeggen."

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Sweco wint  twee prestigieuze mobiliteitsprijzen

Sweco wint twee prestigieuze mobiliteitsprijzen

Sweco scoort met zijn innovatieve mobiliteitsbeleid erg goed bij specialisten in de fleetsector en heeft zopas twee prestigieuze mobiliteitsprijzen gewonnen. Tijdens de uitreiking van de 23ste link2fleet-awards in Brussels Expo ging Vicky De[…]

Uitbreiding hoofdkantoor TVH

Uitbreiding hoofdkantoor TVH

Producenten, handelaars en aannemers moeten elkaar versterken

UPDATE

Producenten, handelaars en aannemers moeten elkaar versterken

7.200 zonnepanelen bij Ontex

7.200 zonnepanelen bij Ontex

Meer artikels