Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Frisomat steunt sociaal project City Pirates

Gerelateerde onderwerpen :

Frisomat steunt sociaal project City Pirates

Staalbouwer Frisomat heeft op de Open Bedrijvendag ruim 1.800 bezoekers mogen ontvangen. Zij ontdekten een pas vernieuwd Innovation Center, voedden hun nieuwsgierigheid in de fabriekshallen of haalden hun hart op aan de rand- en kinderanimatie. En net die bedrijvigheid op het terrein levert nog een extra voordeel op. Frisomat koppelde immers een goed doel aan de Open Bedrijvendag: de Antwerpse voetbalclub City Pirates. Met het opgehaalde bedrag aan drankbonnetjes en een verdubbeling van het bedrag door Frisomat is de clubkas van City Pirates vandaag 2.300 € rijker.

City Pirates is een voetbalclub waar sociaal engagement voorop staat. Doel is om kinderen en jongeren door voetbal te leren samenspelen en -leven. ?En die maatschappelijke insteek laat niemand onberoerd', gaat Guy Somers, stichter van Frisomat, voort. ?We geloven sterk in de werking van het project en zagen in de Open Bedrijvendag de perfecte kapstok om hier iets mee te doen.?

Frisomat maakte daarom de drank betalend en zamelde een mooie geldsom in voor City Pirates. Aan het einde van de dag werd 1.150 € geteld. "Een opbrengst om trots op te kunnen zijn", beaamt ceo Kris Oorts. "Al vonden we dat het toch net iets meer mocht zijn. We verdubbelden daarom het bedrag naar 2.300 €."

Structureel partner

Deze gift is voor Frisomat bovendien geen eenmalig feit. "We worden structurele partner van City Pirates", licht Somers toe. Ook dochteronderneming Hahbo is goed vertrouwd met City Pirates. "Eigenlijk hebben wij het zaadje voor deze samenwerking geplant", meldt Philippe Wauters, managing director van Hahbo.

"In 2013 leverden we al kleedkamers en douches voor de club. En omdat ons modulaire houtbouwsysteem zo kon bekoren, ontwierpen en plaatsten we zopas ook de 'captains lounge' van City Pirates, een vip-ruimte om u tegen te zeggen."

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Nieuwe partners voor Studiebureau Jonckheere

Nieuwe partners voor Studiebureau Jonckheere

Studiebureau Jonckheere, heeft er twee nieuwe partners bij. Met Filip Algoedt en Bart Deschaght mee aan het roer kan het bedrijf klaargestoomd worden voor de toekomst. “Filip en Bart kennen het bedrijf door en door. Ze onderschrijven de[…]

Deinze werkt voortaan met stadsleveranciers

Deinze werkt voortaan met stadsleveranciers

Duco is al vier jaar Trends Gazelle

Duco is al vier jaar Trends Gazelle

Argenta en ROB gaan verder onder koepelfirma Arlu

Argenta en ROB gaan verder onder koepelfirma Arlu

Meer artikels