Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Frisomat steunt sociaal project City Pirates

Gerelateerde onderwerpen :

Frisomat steunt sociaal project City Pirates

Staalbouwer Frisomat heeft op de Open Bedrijvendag ruim 1.800 bezoekers mogen ontvangen. Zij ontdekten een pas vernieuwd Innovation Center, voedden hun nieuwsgierigheid in de fabriekshallen of haalden hun hart op aan de rand- en kinderanimatie. En net die bedrijvigheid op het terrein levert nog een extra voordeel op. Frisomat koppelde immers een goed doel aan de Open Bedrijvendag: de Antwerpse voetbalclub City Pirates. Met het opgehaalde bedrag aan drankbonnetjes en een verdubbeling van het bedrag door Frisomat is de clubkas van City Pirates vandaag 2.300 € rijker.

City Pirates is een voetbalclub waar sociaal engagement voorop staat. Doel is om kinderen en jongeren door voetbal te leren samenspelen en -leven. ?En die maatschappelijke insteek laat niemand onberoerd', gaat Guy Somers, stichter van Frisomat, voort. ?We geloven sterk in de werking van het project en zagen in de Open Bedrijvendag de perfecte kapstok om hier iets mee te doen.?

Frisomat maakte daarom de drank betalend en zamelde een mooie geldsom in voor City Pirates. Aan het einde van de dag werd 1.150 € geteld. "Een opbrengst om trots op te kunnen zijn", beaamt ceo Kris Oorts. "Al vonden we dat het toch net iets meer mocht zijn. We verdubbelden daarom het bedrag naar 2.300 €."

Structureel partner

Deze gift is voor Frisomat bovendien geen eenmalig feit. "We worden structurele partner van City Pirates", licht Somers toe. Ook dochteronderneming Hahbo is goed vertrouwd met City Pirates. "Eigenlijk hebben wij het zaadje voor deze samenwerking geplant", meldt Philippe Wauters, managing director van Hahbo.

"In 2013 leverden we al kleedkamers en douches voor de club. En omdat ons modulaire houtbouwsysteem zo kon bekoren, ontwierpen en plaatsten we zopas ook de 'captains lounge' van City Pirates, een vip-ruimte om u tegen te zeggen."

AANBESTEDINGEN
Alle aanbestedingen

Meest aanbevolen artikels

Officiële openingsweekend van vzw Beernems Bedrijvenpark

Officiële openingsweekend van vzw Beernems Bedrijvenpark

De West-Vlaamse Intercommunale (WVI) en de gemeente Beernem hebben de ondernemers van het uitbreidingsgedeelte Industriepark Oost feestelijk verwelkomd tijdens het officiële openingsweekend van vzw Beernems Bedrijvenpark. Ruim honderd[…]

24/04/2019 |
Bouw van 2 km geluidsschermen langs de E17 gestart

Bouw van 2 km geluidsschermen langs de E17 gestart

Miljoeneninvestering voor binnendeurenspecialist Theuma

Miljoeneninvestering voor binnendeurenspecialist Theuma

Tuinbouwschool Melle wint de Artcadiawedstrijd

Tuinbouwschool Melle wint de Artcadiawedstrijd

Meer artikels