Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

France Elévateur werkt samen met Van Hove Garages

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
France Elévateur werkt samen met Van Hove Garages

(c) Renault Trucks/Van Hove Garages

©

De Franse hoogwerkerfabrikant France Elévateur heeft een akkoord gesloten met Van Hove Garages. Voortaan kan iedereen bij de vier vestigingen van Van Hove Garages terecht voor de verkoop, verhuur en het onderhoud van bestelwagens met hoogwerkers van de Franse producent. Voor Wallonië bereikte het Franse bedrijf een akkoord met Lens Motor.
“Vooral bij havenbedrijven is er vraag naar een dichter servicepunt dan het West-Vlaamse Spiere-Helkijn waarover France Elévateur beschikt. Dat ze voortaan naar onze vestiging in Kruibeke kunnen, levert de havenbedrijven een enorme tijdswinst op”, vertelt Cedric Van Hove, After Sales Manager bij Van Hove Garages.
 
De Franse hoogwerkerproducent zocht al langer naar meer centraal gelegen punten in België. Sinds 2012 kunnen Belgische klanten terecht in hun enige servicepunt in Spiere-Helkijn. “Al jaren willen we meer Vlaamse servicecenters. De taalbarrière met onze techniekers en de ongunstige ligging van ons filiaal belemmerde ons om klanten aan te trekken uit Vlaanderen”, zegt Jurgen Pulinx, exportmanager bij France Elévateur.
 
 
“We zochten een partner die al een netwerk had en waarmee we gewoon zijn om samen te werken. Renault Trucks leek een evidentie. De keuze voor Van Hove Garages in Vlaanderen en Lens Motors in Wallonië ligt door hun geografische aanwezigheid en densiteit rond de potentiële gebieden ook voor de hand”, vult Pulinx aan.
 
In de vier vestigingen van Van Hove Garages in Kruibeke, Herent, Berlaar en Wommelgem kunnen klanten terecht voor het onderhoud of herstelling van hun huidige hoogtewerkers en voor de aankoop van nieuwe, gepersonaliseerde Master-bestelwagens met hoogtewerkers. Het spreekt voor zich dat alle verschillende types hoogtewerkers van France Elévateur geïnstalleerd kunnen worden op de bestel- en vrachtwagens. “We onderhouden hoogtewerkers op Renault Trucks bestel- en vrachtwagens, maar ook installaties op andere merken. Zo zijn we een onestopshop voor hoogtewerkers, en dat is uniek in Vlaanderen.”
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Meer bouwmachines verkocht in 2021

Meer bouwmachines verkocht in 2021

Vorig jaar verkochten de leden van Sigma, de beroepsvereniging van de invoerders en algemene vertegenwoordigers van materieel voor burgerlijke bouwkunde, bouw en goederenbehandeling, 5.678 bouwmachines. Dat is 22% beter dan de 4.630 van 2020 en[…]

04/04/2022 | GraafmachinesSigma
Van der Ende Groep haalt twee directieleden binnen van buiten de sector

Van der Ende Groep haalt twee directieleden binnen van buiten de sector

Miller Formless ESA levert zijn eerste glijbekistingsmachines met 3D/GPS

Miller Formless ESA levert zijn eerste glijbekistingsmachines met 3D/GPS

SMO verkocht al 500 FleXiever-zeefmachines

SMO verkocht al 500 FleXiever-zeefmachines

Meer artikels