Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Fotovoltaïsche systemen en opslagsystemen voor residentiële, commerciële en projectgebouwen

Gerelateerde onderwerpen :

,
Fotovoltaïsche systemen en opslagsystemen voor residentiële, commerciële en projectgebouwen

Krannich Solar stelt op InterSOLUTION heel wat indrukwekkende oplossingen voor de zonnepanelenmarkt voor, gebaseerd op het motto 'pv solar distributor'. Bezoekers kunnen alles zelf ontdekken tijdens de live demonstraties in hal 3, stand 3124.

Opslagsystemen voor alle vereisten

Krannich Solar zal hier heel wat opslagoplossingen tonen, gaande van toonaangevende producenten zoals LG Chem, SMA en SolarEdge tot de batterijopslagsystemen van Axitec Energy. Het uitgebreide gamma biedt de juiste oplossing voor de vereisten in huizen en commerciële gebouwen, of het nu gaat om laagspanning of hoogspanning, van 2,5 kWh tot 1.224 kWh, met de AXIflex Multicluster.

E-mobiliteit, klaar voor de toekomst

Het intelligent opladen van een autobatterij maakt integraal deel uit van een optimaal energiebeheer in een slim huis. De Amtron Wallbox, een oplaadstation voor thuis, combineert ontwerp en functionaliteit en haalt een ongezien niveau van bedieningscomfort, uitrusting en veiligheid. Zo is de AXIstorage ideaal om snel elektrische wagens op te laden, dankzij de hoge op- en ontlaadcapaciteit van wel 8,3 kW per opslageenheid.

Omvormers - nieuwe oplossingen voor de Belgische markt

Krannich Solar stelt hier ook enkele nieuwe producten tentoon die gelanceerd werden door SMA: de Sunny Boy Storage 3.7 - 10.0 (de eerste multistring batterijomvormer), de Sunny Tripower Core1 ('s werelds eerste autonome omvormer) en de Sunny Tripower die nu beschikbaar is in de lagere stroomklasse van 3.0 - 5.0.

Zonnepanelen – de volgende generatie

Zonnepanelen scoren ook goed met nieuwe technologieën. Krannich Solar stelt de Axitec-modules voor met de 7 busbartechnologie en de nieuwe Neon 2 Black-module van LG Electronics. Naast de slimme modules toont Krannich Solar ook de glas-glasmodule van Luxor Solar die vooral indruk maakt door de innoverende kwaliteit van de belangrijkste componenten en de daaruit voortvloeiende unieke levensduur.

Eenvoudig winkelen in heel wat landen dankzij de webshop van Krannich

De webshop is één van de highlights tijdens beurzen overal ter wereld. Met een persoonlijke login hebben installateurs toegang tot het volledige productgamma. Ze krijgen prijzen te zien, kunnen vragen naar levertermijnen en kunnen om het even waar bestellen. Klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux, Italië, Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië en de VS kunnen gebruikmaken van de voordelen van de webshop.

Over Krannich Solar

Krannich Solar is al sinds 1995 een gewaardeerde partner voor installateurs van fotovoltaïsche systemen. Het bedrijf biedt alles wat nodig is om te beantwoorden aan de stijgende vraag in de fotovoltaïsche sector: deskundig advies, een goede logistiek en één van de beste product- en systeemportfolio's in Europa voor het opwekken van elektriciteit op basis van zonne-energie. Het marktaandeel van dit bedrijf, dat door de eigenaars geleid wordt en zichzelf financiert, blijft groeien waardoor het bedrijf zich bij de top van de groothandelaars in fotovoltaïsche systemen mag rekenen. Het concern wordt vertegenwoordigd door 24 bedrijven in 15 landen en stelt meer dan 300 mensen tewerk.

https://be.krannich-solar.com/

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

InterSolution: veel aandacht voor batterijen en slimme omvormers

InterSolution: veel aandacht voor batterijen en slimme omvormers

Liefst 2.683 vakgenoten waarvan 19% uit Nederland, zakten in januari af naar InterSolution om de innovaties van leveranciers uit België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Israël… met eigen ogen[…]

30/01/2020 | Hout, Gevel & DakwerkenDak
NIKO : Complete controle voor elk huis, elke keer weer

NIKO : Complete controle voor elk huis, elke keer weer

 BATTERY SUPPLIES: Oplossingen voor opslag van hernieuwbare energie

BATTERY SUPPLIES: Oplossingen voor opslag van hernieuwbare energie

Intersolution 2020

Intersolution 2020

Meer artikels