Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Foets, waar passie voor techniek en innovatie centraal staan

Gerelateerde onderwerpen :

Foets, waar passie voor techniek en innovatie centraal staan

Het verhaal van Foets nv is er één dat ontstaan is vanuit de passie voor techniek, innovatie, gezonde ambitie, vooral hard werken en steeds blijven investeren in service en dienst na verkoop.

Foets nv is in meer dan 40 jaar gegroeid van een eenmansbedrijf tot één van de grotere spelers in Europa. Deze onderneming is actief in verkoop, verhuur en onderhoud van heftrucks, verreikers, roterende verreikers, hoogwerkers, schaarliften, stroomgroepen, graafmachines, knikladers, dumpers, haventrekkers, wielladers, reachtrucks, walsen, stapelaars en laadrampen. Eigenlijk verhuren ze bijna alles.

Dankzij het dealerschap van Manitou en Mustang en het exclusieve dealerschap van Sunward in België kunnen ze steeds de nieuwste generatie machines toevoegen aan hun verhuurvloot.

Scherpe prijs

Foets biedt verhuuroplossingen op maat, zowel voor de korte termijn als voor de lange termijn is huren mogelijk. Dit steeds tegen een scherpe prijs, met de best mogelijke kwaliteit en volgens de strengste veiligheidsnormen.

Transport

De vrachtwagens van Foets doorkruisen dagelijks gans België om de gehuurde machines bij klanten af te leveren. De chauffeurs hebben de nodige kennis om de werking van deze machines uit te leggen.

Service

Voor de dienst na verkoop staan zowel de geschoolde medewerkers op de baan als in de werkplaats ter beschikking. De medewerkers krijgen voortdurend opleiding om op de hoogte te blijven van het gamma machines, waardoor een perfecte service gegarandeerd wordt.

Vestigingen

Foets heeft twee vestigingen (Tessenderlo & Paal-Beringen) waar meer dan duizend nieuwe en tweedehandsemachines op voorraad staan.

 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

De Heras groep heeft de Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist SER Hegn overgenomen. Heras is al actief in Noorwegen en Zweden en krijgt door de overname een aanzienlijk marktaandeel in Scandinavië waar het klaar staat om marktleider in[…]

Smartyard wint Disruptive Innovation Award

Smartyard wint Disruptive Innovation Award

Vandenbussche test eerste mobiele stadsbatterij

Vandenbussche test eerste mobiele stadsbatterij

Fusie DK Rental en Loxam België

Fusie DK Rental en Loxam België

Meer artikels