Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

FAC werkt aan kwaliteitslabel

De federatie van Aluminiumconstructeurs (FAC) werkt aan een kwaliteitslabel zodat leden zich kwalitatief kunnen onderscheiden en om de Belgische markt te versterken. In het handboek 'Kwaliteitseisen en 'Adviezen' worden normen, actuele informatie en adviezen geschetst om te komen tot kwalitatief schrijnwerk. Op de volgende thema-avond van FAC op 24 maart in het Elewijtcenter in Elewijt wordt dit nieuwe handboek voorgesteld. Daarnaast krijgen de aanwezigen een beeld van hoe het FAC-keurmerk zal geïmplementeerd worden, welke notified body deze keuringen zal uitvoeren en welke criteria gehanteerd zullen worden.

Deze avond start om 17 u. met een verwelkoming en broodjes en een inleiding door FAC-voorzitter Etienne Clinquart. Daarna volgen de voorstelling van het handboek door FAC-directeur Ilse Claeys en uiteenzettingen door FAC-secretaris Philip Vandaele (FAC-keuringsprotocol en -criteria), Mark Vorsselmans (praktijkervaringen), Rita Sprangers (planning en prototypekeuring). De avond wordt afgesloten met een vragenronde en een drink.

Leden kunnen gratis deelnemen. Niet-leden betalen 50 ' zonder btw. Elke deelnemer ontvangt een gratis exemplaar van het boek 'Kwaliteitseisen en Adviezen'. Je kan inschrijven tot 18 maart via www.fac-belgium.eu.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwsector riskeert Europese steun mis te lopen

Bouwsector riskeert Europese steun mis te lopen

Voor de relance van de Europese economie voorziet de Europese commissie in een herstelfonds van 750 miljard € waarvan ongeveer 5 miljard € voor België. De Europese commissie geeft daarbij zelf aan dat een groot deel van de[…]

23/09/2020 | Confederatie BouwEuropa
Kortrijk: brandweerkazerne wordt nieuwe Deelfabriek

Kortrijk: brandweerkazerne wordt nieuwe Deelfabriek

Techni-Mat gaat door!

Techni-Mat gaat door!

Langer zelfstandig wonen in hightech woning dankzij technisch woningplan

Langer zelfstandig wonen in hightech woning dankzij technisch woningplan