Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Euromat: vertrouwde speler in de verhuur van machines

Gerelateerde onderwerpen :

 Euromat:  vertrouwde speler in de verhuur van machines

Euromat is een vertrouwde verhuurspecialist van recente bouw- en industriemachines van goede kwaliteit van verschillende topmerken voor korte of lange termijn. Deze onderneming neemt een belangrijke zorg uit  handen van de aannemer, niet alleen door het ontlasten van de organisatie. Ook door het beter efficiënt beheren van het kapitaal is huur in veel gevallen een verantwoorde keuze. Door te kiezen voor huur via Euromat beschikt de huurder op elk moment over professioneel gereedschap, zonder zich zorgen te moeten maken over technische controle, keuringen, opslag of aankoop van dit materiaal.

Euromat werd opgericht in 1973 en groeide tot een Belgisch familiaal bedrijf met vijf vestigingen verdeeld over het Belgisch grondgebied (Wijnegem, Machelen, Gosselies, Oostakker en Sint-Pieters-Leeuw) met een 70-tal medewerkers. De zaakvoerders vinden het heel belangrijk dat het contact met klanten correct verloopt en ze willen een gepersonaliseerde service en kwaliteit aanbieden.

Elk filiaal beschikt over een eigen transportdienst met vrachtwagens die klaar staan voor levering en afhaling van huurmachines op elke bouwplaats. Tevens heeft elk filiaal een eigen werkplaats met interventiediensten om technische problemen accuraat op te lossen, een onderhouden snel uit te voeren of een vervangtoestel te voorzien. Als familiebedrijf vinden de zaakvoerders van deze VCA-gecertificeerde onderneming het belangrijk dat flexibiliteit en service op de eerste plaats staan.

Om storingen en stilstand zo vlug mogelijk te verhelpen, streeft Euromat altijd naar een optimaal voorraadbeheer. Indien onderdelen niet voorradig zijn in één van de vijf filialen, kunnen ze terugvallen op de voorraden van hun leveranciers.

Euromat biedt een brede keuze aan van gespecialiseerde machines die in overeenstemming zijn met de huidige regelgevingen en met verbeterde duurzaamheidprestaties. Het gamma breidt continu uit en wordt afgestemd op de vraag van de markt, zodat altijd met het beste materieel gewerkt kan worden en het assortiment perfect aansluit op de behoeften.Euromat is reeds meer dan 40 jaar gespecialiseerd in perslucht en is officieel invoerder van de Doosan-compressoren voor België. De compressoren kregen snel het gezelschap van andere machines die de klanten konden helpen met grondwerken, oppervlaktebehandeling, energievoorziening en het uitvoeren van werken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het verhuurpark bestaat intussen uit 2.500 machines waarvan 300 compressoren en stroomgroepen en tal van andere professionele  machines, zoals lichtmasten en lichtballonnen, verreikers, graafmachines, dumpers, schrankladers, hoogwerkers, spinhoogwerkers, schaarliften, knikladers, bandenkraan, trilplaten, bouwdrogers, aanhangwagens, diamant- en betongereedschappen, hydraulische krachtgroepen, hogedrukreinigers, industriële Stofzuigers, afsteekhamers voor muren en vloeren, werfinrichting, verfspuitapparatuur, straalketels, stoffilterkasten en allerlei andere straaltoebehoren. Intussen heeft Euromat geïnvesteerd in Komatsu-graafmachines tot 14 ton en is de onderneming officieel Komatsu-utility partner geworden.

Ten slotte kan je bij Euromat ook terecht voor de aankoop van tweedehandse machines. Alle huurmachines kunnen op elk moment aangekocht worden door de klant, ongeacht de draaiuren of de leeftijd.

 
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

JCB toont eerste graafmachine op waterstof

JCB toont eerste graafmachine op waterstof

De Britse materieelproducent JCB heeft zopas beelden verspreid van de naar eigen zeggen allereerste op waterstof aangedreven graafmachine. Voorlopig is er nog geen informatie over wanneer de productie zou kunnen starten. Eerder dit jaar kondigde[…]

01/07/2020 | MaterieelVerhuur
Materieelverkoop: klap door viruscrisis na topjaar

Materieelverkoop: klap door viruscrisis na topjaar

Nieuwe compacte wiellader van Komatsu heeft 25% meer kracht

Nieuwe compacte wiellader van Komatsu heeft 25% meer kracht

Correct Services neemt Gentse Heftrucks over

Correct Services neemt Gentse Heftrucks over

Meer artikels