Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Esthetiek en prestaties in symbiose

Esthetiek en prestaties in symbiose

Eternit stelt op Batibouw in primeur de ijzersterke Tecta-lei en de authentieke Clavo-lei voor. Voorts plaatst Eternit zijn online service ‘Vind een dakdekker’ in de kijker waarmee het (ver)bouwers helpt de juiste dakdekker te kiezen.

De Tecta-lei (foto 1) heeft een ingenieuze, gepatenteerde coating die het lei-oppervlak verzegelt en zo beschermt tegen schade en verkleuring. Tecta-leien zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ook vuil, stof, krassen, uitbloeiingseffecten en zelfs graffiti maken geen schijn van een kans op deze matte textuurlei. Ze houdt altijd haar strakke vorm, egale kleur en authentieke look.

De Clavo-lei (foto 2) geeft elk project een stevige dosis snedigheid en karakter. Het is een eerlijk en authentiek product op basis van in de massa gekleurde vezelcement, beschikbaar in drie natuurlijke schakeringen: zilvergrijs, wit en ijzergrijs. In de massa gekleurde materialen behouden perfect dezelfde kleur, zelfs in eventueel zichtbare zaagsneden.

Clavo laat zich plaatsen in cassettedekking en in het populaire halfsteensverband. Beide combineren mooi met andere bouwmaterialen en stijlen. Bovendien bestaat er ook een extra groot formaat, namelijk 80 op 40 cm. Dat formaat creëert mooie horizontale effecten en laat zich snel verwerken.

Vind een dakdekker

Met meer dan een eeuw bouwervaring in gevels en hellende daken is Eternit goed geplaatst om het netwerk van expert-dakdekkers in contact te brengen met bouwers en verbouwers. Via dakdekker.eternit.be vindt de bouwheer een dakdekker die beantwoordt aan de productkennis, adviesfunctie en kwaliteitsvereisten van Eternit.

Eternit, Paleis 5 - stand 107

 

AANBESTEDINGEN
Alle aanbestedingen

Meest aanbevolen artikels

Terrazzovloeren: een duurzame investering

Publireportage

Terrazzovloeren: een duurzame investering

Steeds meer mensen kiezen voor een terrazzovloer, en met goede redenen: deze vloeren zorgen voor een strakke look van uw interieur, en bij de juiste professionals kan u uw gietvloer volledig afstemmen naar uw noden, wensen en smaak. Er zijn[…]

12/03/2018 |
Bouwhandel moet inspelen op logistieke en digitale evolutie

Bouwhandel moet inspelen op logistieke en digitale evolutie

Bouwkroniek op Batibouw

Bouwkroniek op Batibouw

Wienerberger stelt de Wall Experience voor op Batibouw

Wienerberger stelt de Wall Experience voor op Batibouw

Meer artikels