Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Esthetiek en prestaties in symbiose

Esthetiek en prestaties in symbiose

Eternit stelt op Batibouw in primeur de ijzersterke Tecta-lei en de authentieke Clavo-lei voor. Voorts plaatst Eternit zijn online service ‘Vind een dakdekker’ in de kijker waarmee het (ver)bouwers helpt de juiste dakdekker te kiezen.

De Tecta-lei (foto 1) heeft een ingenieuze, gepatenteerde coating die het lei-oppervlak verzegelt en zo beschermt tegen schade en verkleuring. Tecta-leien zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ook vuil, stof, krassen, uitbloeiingseffecten en zelfs graffiti maken geen schijn van een kans op deze matte textuurlei. Ze houdt altijd haar strakke vorm, egale kleur en authentieke look.

De Clavo-lei (foto 2) geeft elk project een stevige dosis snedigheid en karakter. Het is een eerlijk en authentiek product op basis van in de massa gekleurde vezelcement, beschikbaar in drie natuurlijke schakeringen: zilvergrijs, wit en ijzergrijs. In de massa gekleurde materialen behouden perfect dezelfde kleur, zelfs in eventueel zichtbare zaagsneden.

Clavo laat zich plaatsen in cassettedekking en in het populaire halfsteensverband. Beide combineren mooi met andere bouwmaterialen en stijlen. Bovendien bestaat er ook een extra groot formaat, namelijk 80 op 40 cm. Dat formaat creëert mooie horizontale effecten en laat zich snel verwerken.

Vind een dakdekker

Met meer dan een eeuw bouwervaring in gevels en hellende daken is Eternit goed geplaatst om het netwerk van expert-dakdekkers in contact te brengen met bouwers en verbouwers. Via dakdekker.eternit.be vindt de bouwheer een dakdekker die beantwoordt aan de productkennis, adviesfunctie en kwaliteitsvereisten van Eternit.

Eternit, Paleis 5 - stand 107

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Politiek zoekt mee antwoorden op grote uitdagingen bouwsector

Politiek zoekt mee antwoorden op grote uitdagingen bouwsector

De bouw is een sector die voor oplossingen zorgt en die zich proactief en constructief inzet voor een betere samenleving. Omdat hij echter niet alles alleen kan doen, heeft hij in tal van beleidsdomeinen nood aan een krachtdadig beleid met[…]

Batibouw wordt in 2020 twee dagen korter

Batibouw wordt in 2020 twee dagen korter

Jani bij Wienerberger op Batibouw

Jani bij Wienerberger op Batibouw

Mamout, Havana, Dial Architects en Steven Beckers winnen BBA’s

Video

Mamout, Havana, Dial Architects en Steven Beckers winnen BBA’s

Meer artikels