Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

eSafe krijgt Handmade in Belgium-label

Gerelateerde onderwerpen :

,
eSafe krijgt Handmade in Belgium-label

(c) eSafe

Pakketbrievenbussenfabrikant eSafe krijgt het Handmade in Belgium-label, uitgereikt door Unizo. Die erkenning bevestigt de juiste focus van eSafe op Belgische kwaliteit en veelzijdigheid sinds de start van het merk in 2016.
E-commerce kent nog steeds een sterke groei. Het coronavirus heeft deze opmars zelfs nog extra mee in de hand gewerkt. Om al die bestelde pakjes ook veilig en zonder fout op hun bestemming te krijgen, zijn de pakketbrievenbussen van eSafe een goede oplossing. Bij eSafe ligt de focus op de combinatie van design, functionaliteit en vooral kwaliteit. Het Handmade In Belgium-label onderstreept die filosofie.
 
eSafe is volledig Belgisch. Van de oprichter en de medewerkers tot het ontwerp, de ontwikkeling en de productie. Door de workflow volledig in eigen handen te houden, garandeert het bedrijf op elk moment de hoogste kwaliteit en afwerkingsgraad. Elk product gaat door ervaren handen en doorstaat strenge kwaliteitscontroles.

Die filosofie leidde mee tot de toekenning van het Handmade in Belgium-label. Deze erkenning wordt uitgereikt door Unizo aan bedrijven die maatwerk realiseren met bewuste keuzes van materialen en grondstoffen.
 
“Om in aanmerking te komen voor een Handmade in Belgium label moet je als bedrijf logischerwijze in België produceren en moet ook een flink deel van het assortiment handgemaakt zijn”, zegt eSafe zaakvoerder Leon Renson. “Maar ook kwaliteit, functionaliteit, passie en kennis van zaken spelen een rol. We zijn dan ook trots op deze erkenning en zien het als een bevestiging dat de ingeslagen weg met eSafe de juiste is.”
 
In deze bloeiende tijden van online shoppen wil eSafe vooral ook een lokale partner zijn die ervoor instaat dat pakketjes zonder fout bij de eigenaar terechtkomen. De combinatie van brievenbus en pakketbus vult alle postnoden in en sluit bovendien naadloos aan bij de architectuur van elke woning, appartement of bedrijfsgebouw. Een praktische oplossing met esthetische meerwaarde, zo je wil. Voortaan dus met het Handmade in Belgium label als kwaliteitsgarantie.

eSafe ontwerpt en ontwikkelt sinds 2016 een breed gamma aan pakketbrievenbussen. De startup telt intussen 16 medewerkers in productie, O&O, verkoop en marketing. Vanuit Kruisem vinden de pakketbrievenbussen via een sterk verdelernetwerk van fysieke winkels, webshops en ervaren installateurs hun weg naar woningen, appartementen en bedrijven.
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vorsselmans bouwt nieuwe productiehal en kantoren

Vorsselmans bouwt nieuwe productiehal en kantoren

Het familiebedrijf Vorsselmans uit Loenhout, gespecialiseerd in de productie en montage van aluminium ramen, gevels en zonnepanelen, zette de symbolische eerste spadesteek voor de bouw van een nieuwe, geautomatiseerde productiehal met een[…]

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke vieren samen 155 jaar bouwervaring

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke vieren samen 155 jaar bouwervaring

Van Thuyne: ‘Hier stroomt beton door de aderen’

Publireportage

Van Thuyne: ‘Hier stroomt beton door de aderen’

SPIE Belgium wint award voor jongerenintegratie

SPIE Belgium wint award voor jongerenintegratie

Meer artikels