Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Elfde meeneem­heftruck voor Transport Michiels

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Elfde meeneem­heftruck voor Transport Michiels

3D-Lift heeft zopas een nieuwe meeneemheftruck van Manitou geleverd aan Transport Michiels. Kristof Michiels kreeg  de sleutels uit handen van Evelyne Dupont van 3D-Lift. Het is de elfde Manitou-meeneemheftruck bij Transport Michiels.

Het transportbedrijf heeft een heel diverse vloot met 210 vrachtwagens, waarvan 170 in eigendom: kraanwagens, uitzonderlijk vervoer, plateaus en huif- en koelwagens. Hun specialiteit ligt in het vervoer van bouwmaterialen van heel uiteenlopende afmetingen met aflevering op bouwwerven of bij particulieren.

Manitou zonder uitzondering 

Waar opbouwkranen tekortschieten door hun beperkte radius, komt de meeneemheftruck in zicht. Transport Michiels kocht in 2013 voor het eerst een tweedehandse meeneemheftruck. Van het gebruiksgemak, het zelfstandig kunnen lossen en wegzetten waar de klant het wenst, was het bedrijf al snel overtuigd. In die mate dat de vloot momenteel bestaat uit 17 meeneemheftrucks, waarvan de recentste aankopen zonder uitzondering bij Manitou gebeuren, zowel telescoopmachines als mastmachines.

3D-Lift

De machines worden geleverd door 3D-Lift, de exclusieve verdeler van Manitou-meeneemheftrucks voor België en Zuid-Nederland. “Manitou heeft niet enkel goed werkende en esthetisch mooie machines, minstens even belangrijk is het servicegebeuren. 3D-Lift is hiervoor een ideale partner. Nog vóór de verkoop denken ze mee bij het opbouwconcept van de trailers. Ze zijn nagenoeg altijd bereikbaar en beschikken over voldoende verhuur- of vervangmachines om piekmomenten op te vangen”, besluit Kristof Michiels.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vandenbussche test eerste mobiele stadsbatterij

Vandenbussche test eerste mobiele stadsbatterij

De eerste mobiele stadsbatterij in België werd succesvol geïnstalleerd en getest op een bouwwerf in Stekene van aannemer Vandenbussche. Het duurzame alternatief voor dieselgeneratoren werd ontwikkeld door Near Grid Solutions uit[…]

14/10/2020 | DuurzaamheidEnergie
Aertssen Kranen en Michielsens stappen in joint venture AMI

Aertssen Kranen en Michielsens stappen in joint venture AMI

Dumpers rijden langs trolley-lijn in ijzerertsmijn

Dumpers rijden langs trolley-lijn in ijzerertsmijn

DEME laat nieuw serviceschip te water

DEME laat nieuw serviceschip te water

Meer artikels