Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

#electrifiedmatexpo by Compact Machinery – Wacker Neuson

#electrifiedmatexpo by Compact Machinery – Wacker Neuson

© (c) Alexander Goettert

Torfs & Compact Machinery - invoerder voor België van de merken Wacker Neuson en Kramer – heeft een zeer mooi assortiment aan minigravers, rupsdumpers, bandendumpers, verreikers, wielladers en compactladers.

Dit jaar nemen wij opnieuw deel aan de vakbeurs Matexpo in Kortrijk. Op stand A05 en A07 tonen wij ons uitgebreid gamma met live demo shows en kan u zelfs een aantal machines testen in onze zero-emissiezone. In deze demozone stellen wij u een aantal primeurs voor, waaronder de DW15e wieldumper en de EZ17e-minigraver. Deze machines zijn volledig emissievrij, maar bieden dezelfde prestaties als hun conventionele broers de 1501-wieldumper en de EZ17-minigraver.

Elektrische wieldumper

De Wacker Neuson DW15e is een elektrische wieldumper met vierwielaandrijving. Het is een machine met compacte afmetingen, hoge prestaties en zeer lage geluidsemissies – ideaal voor lawaaigevoelige werkzones. De machine beschikt over twee afzonderlijke elektrische motoren, één voor het aandrijfsysteem en één voor de werkhydraulica.

Elektrische minigraafmachine

De Wacker Neuson EZ17e is een volledig elektrische minigraafmachine. De machine is emissievrij, stil, krachtig en tevens een zero tail-graafmachine zonder uitstekende achterzijde, speciaal voor werkzaamheden in de buurt van muren en andere obstakels. De machine beschikt over 5 uur zelfvoorzienende bedrijfstijd in de Power-modus en tot 7 uur in de ECO-modus.

Dual View-dumper

Nog een primeur voor de Belgische markt is de Wacker Neuson Dual View-dumper. Deze dumpers zijn beschikbaar met een laadvermogen van zes tot tien ton. Dankzij het bestuurderscabineconcept kan de gebruiker de stoel en de console 180 graden draaien om het zicht en de rijrichting te bepalen. De rotatie kan gemakkelijk vanaf de bestuurdersstoel worden uitgevoerd, door de stoelconsole eenvoudig te ontgrendelen en deze vervolgens te draaien.

Kramer wiellader 5050

Bij Kramer stellen wij in primeur de wiellader 5050 voor. Deze machine kan tot 1.700 kg tillen en kan nog perfect op een aanhangwagen getransporteerd worden door zijn zeer laag eigengewicht van 2.620 kg. Vanwege de aard van de machine en de eenvoudige en goedkope transportoptie kan deze machine voor allerlei toepassingen worden ingezet, waaronder het veilig transporteren van een pallet met stenen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vangaever levert 'outstanding performance' met Bobcat

Vangaever levert 'outstanding performance' met Bobcat

Bobcat-dealer Vangaever kreeg zopas een award voor zijn ‘outstanding performance’ voor het merk in coronajaar 2020. Het bedrijf met hoofdzetel in Waregem wordt door Bobcat aangeduid als ‘best in class’ voor Europa, het[…]

18/05/2021 | MatexpoKnikladers
Matexpo rekent op een 'normale' editie

Matexpo rekent op een 'normale' editie

Demo Days pas in 2022

Demo Days pas in 2022

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Acteurs op bezoek bij BM Rent

Meer artikels