Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Eiffage Benelux neemt Chris Vuylsteke over

Gerelateerde onderwerpen :

De Franse bouwgroep Eiffage verwerft via Eiffage Benelux, filiaal van zijn divisie Construction, de groep Chris Vuylsteke, gevestigd in Meulebeke en gespecialiseerd in bouw en ontwikkeling.

De onderneming Chris Vuylsteke werd opgericht in 1969, is een algemene bouwonderneming met 160 medewerkers en realiseert een jaarlijkse omzet van ongeveer 45 miljoen '.

Deze transactie past in de internationale ontwikkelingsstrategie van Eiffage. De overname van de groep Chris Vuylsteke, met behoud van het huidige management, biedt Eiffage Benelux de mogelijkheid zijn positie in West-Vlaanderen te versterken en zijn activiteiten in deze regio uit te breiden, o.m. inzake design en build, vastgoedontwikkeling en publiek-private samenwerking.

Eiffage

Eiffage is één van de Europese leiders in bouw en concessies en is actief via bouw, vastgoedontwikkeling, burgerlijke bouwkunde, metaalconstructie, wegenbouw, energie en concessies. De groep kan rekenen op meer dan 64.000 medewerkers en heeft in 2015 een omzet gerealiseerd van 13,9 miljard ', waarvan 19% buiten Frankrijk.

Eiffage Construction omvat stadsontwikkeling, vastgoedpromotie, bouw, onderhoud en servicecontracten. Het bedrijf is sterk aanwezig in Frankrijk, maar ook in de Benelux, in Portugal, Polen en in Slowakije. Met 11.800 medewerkers heeft Eiffage Construction in 2015 een omzet gerealiseerd van 3,5 miljard '.

Eiffage Benelux is actief in de domeinen gebouwen, burgerlijke bouwkunde, waterbouwkundige- en milieuwerken en vastgoedpromotie via een vijftiental bedrijven. De groep stelt zowat 2.000 personen te werk en de omzet bedroeg 520 miljoen ' in 2015.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Icopal en Monier zijn voortaan BMI Belgium

Icopal en Monier zijn voortaan BMI Belgium

BMI Belgium is een samensmelting van Icopal, Monier en Aerodek. Dankzij deze fusie zijn nu alle oplossingen voor platte en hellende daken, daksysteemcomponenten en waterdichte afdichtingen onder één en hetzelfde dak in het[…]

Van Hulle Bouwservice pakt uit met een nieuwe toonzaal

Van Hulle Bouwservice pakt uit met een nieuwe toonzaal

Drive-in bioscoop bij ATF wegenbouw

Drive-in bioscoop bij ATF wegenbouw

'Toekomst van baksteen ligt in circulariteit'

'Toekomst van baksteen ligt in circulariteit'

Meer artikels