Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Euro Rent: efficiënte stofbestrijding met nevelkanonnen

Euro Rent: efficiënte stofbestrijding met nevelkanonnen

Als aannemer kom je dagelijks in aanraking met stof. Stof is soms alleen maar lastig (niesbuien), maar het kan ook leiden tot ernstigere effecten zoals blijvende kortademigheid. En wie te veel schadelijk kwartsstof inademt, kan zelfs ernstige longaandoeningen krijgen zoals stoflongen en longkanker.

Stofbestrijding binnen of buiten

Maar stofbestrijding is meer dan de boel met een tuinslang nathouden. Wat je wilt, is met zo weinig mogelijk water en energie een zo’n groot mogelijk oppervlak vernevelen. En dat gaat vlot en simpel met de professionele vernevelingsmachines van Euro Rent machineverhuur. Machines welke een mistgordijn van microdruppels produceren voor stofbestrijding op open terreinen of in gesloten ruimtes. De stofdeeltjes worden uit de lucht geabsorbeerd door een mist van microdruppels.

Voordelen

Het nemen van stofreducerende maatregelen brengt heel wat voordelen voor bedrijven actief in de bouw en industrie:

  • voorkomen van boetes door het naleven van milieuvoorwaarden
  • kostenbesparing op onderhoud van door stof aangetaste machines
  • minder fijn- en kwartsstof in de lucht = gezondere werknemers
  • minder overlast voor omwonenden

Bij Euro Rent vind je een breed gamma nevelkanonnen. Van een compact, draagbaar model voor binnen gebruik tot aan een volledig selfsupporting systeem op frame voorzien van watertank én aggregaat. Voor elke toepassing een passende oplossing.

Multifunctioneel inzetbaar

De industriële nevelkanonnen in het verhuurgamma van Euro Rent kunnen naast stofbestrijders in de sloop- en afbraaksector ook ingezet worden bij o.a. recycling, breekinstallaties, materiaal op- en overslag, geurbestrijding en koeling van machines en mensen. Ontdek de diverse modellen en het juiste nevelkanon voor jouw project en surf snel naar eurorent.be/nevelkanonnen.

Nevelkanon huren?

Wij adviseren je graag bij het huren van het juiste kanon voor jouw project. Bel ons op 03 325 43 00 of deurne@eurorent.be. Of bezoek onze verhuurwinkel in Deurne of Sint-Nkilaas.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Fuelie ontzorgt materieelverhuurders en -huurders en aannemers met grote machines

Fuelie ontzorgt materieelverhuurders en -huurders en aannemers met grote machines

Fuelie is een start-up die bouwmachines komt voltanken op de bouwplaats of voor of na het transport van de machine. Op het eerste zicht lijkt dit een klusje dat elke aannemer of machinist zelf en gratis kan doen, maar aan het uitbesteden ervan[…]

21/01/2021 | MaterieelVerhuur
Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Heras neemt SER Hegn in Denemarken over

Smartyard wint Disruptive Innovation Award

Smartyard wint Disruptive Innovation Award

Vandenbussche test eerste mobiele stadsbatterij

Vandenbussche test eerste mobiele stadsbatterij

Meer artikels