Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Euro Rent: efficiënte stofbestrijding met nevelkanonnen

Euro Rent: efficiënte stofbestrijding met nevelkanonnen

Als aannemer kom je dagelijks in aanraking met stof. Stof is soms alleen maar lastig (niesbuien), maar het kan ook leiden tot ernstigere effecten zoals blijvende kortademigheid. En wie te veel schadelijk kwartsstof inademt, kan zelfs ernstige longaandoeningen krijgen zoals stoflongen en longkanker.

Stofbestrijding binnen of buiten

Maar stofbestrijding is meer dan de boel met een tuinslang nathouden. Wat je wilt, is met zo weinig mogelijk water en energie een zo’n groot mogelijk oppervlak vernevelen. En dat gaat vlot en simpel met de professionele vernevelingsmachines van Euro Rent machineverhuur. Machines welke een mistgordijn van microdruppels produceren voor stofbestrijding op open terreinen of in gesloten ruimtes. De stofdeeltjes worden uit de lucht geabsorbeerd door een mist van microdruppels.

Voordelen

Het nemen van stofreducerende maatregelen brengt heel wat voordelen voor bedrijven actief in de bouw en industrie:

  • voorkomen van boetes door het naleven van milieuvoorwaarden
  • kostenbesparing op onderhoud van door stof aangetaste machines
  • minder fijn- en kwartsstof in de lucht = gezondere werknemers
  • minder overlast voor omwonenden

Bij Euro Rent vind je een breed gamma nevelkanonnen. Van een compact, draagbaar model voor binnen gebruik tot aan een volledig selfsupporting systeem op frame voorzien van watertank én aggregaat. Voor elke toepassing een passende oplossing.

Multifunctioneel inzetbaar

De industriële nevelkanonnen in het verhuurgamma van Euro Rent kunnen naast stofbestrijders in de sloop- en afbraaksector ook ingezet worden bij o.a. recycling, breekinstallaties, materiaal op- en overslag, geurbestrijding en koeling van machines en mensen. Ontdek de diverse modellen en het juiste nevelkanon voor jouw project en surf snel naar eurorent.be/nevelkanonnen.

Nevelkanon huren?

Wij adviseren je graag bij het huren van het juiste kanon voor jouw project. Bel ons op 03 325 43 00 of deurne@eurorent.be. Of bezoek onze verhuurwinkel in Deurne of Sint-Nkilaas.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

e-power heeft een generator op waterstof

e-power heeft een generator op waterstof

Het bedrijf e-power uit Nieuwerkerken, het vroegere Europower Generators, ontwikkelde een waterstofgenerator. “Deze innovatie is het eerste concrete resultaat van de ‘groene’ strategie waar het nieuwe management voor[…]

29/09/2021 | MaterieelVerhuur
Cebeko verhuist naar nieuwbouw

Cebeko verhuist naar nieuwbouw

Doosan en Interparts winnen twee awards op Matexpo

Doosan en Interparts winnen twee awards op Matexpo

Huurland neemt Global Rent over

Huurland neemt Global Rent over

Meer artikels