Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Eerste kandidaten Belgian Construction Awards zijn ingeschreven

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Eerste kandidaten Belgian Construction Awards zijn ingeschreven

De tijdschriften Bouwkroniek en La Chronique blazen dit jaar respectievelijk 100 en 75  kaarsjes uit. Voor deze speciale gelegenheid willen ze op 10 december 2020 in het Château du Lac in Genval een eerbetoon brengen aan de bouwsector via de eerste editie van de Belgian Construction. De eerste kandidaten hebben hun dossier reeds ingediend.

 

Het belonen van de pioniers uit de sector; met andere woorden de meest innovatieve en geavanceerde projecten, bedrijven en mensen: dat is de essentie van deze eerste editie van de Belgian Construction Awards. De #BCA20 wil de nadruk leggen op één van de fundamentele waarden van de bouwsector: het innovatievermogen. En omdat de industrie zich bewust is van de rol die ze moet spelen bij het behoud van onze planeet, stelt ze deze innovatie ten dienste van het milieu. Maar dit zou niet mogelijk zijn zonder de tussenkomst van mannen en vrouwen die hierbij een leidende rol op zich nemen en de sector in staat stelt om op een progressieve manier te evolueren.
 
De vijf categorieën waarvoor men een projectdossier kan indienen zijn: ‘BIM Award - Industrial, Tertiary and Residential Project’, ‘BIM Award - Pblic Projects’, ‘BIM Award - Infrastructure Projects’, ‘Climate Proof Award’ en ‘Innovation Award’. In elk van deze categorieën werden reeds een aantal inschrijvingen ontvangen. De kandidaten hebben nog tot en met 30 september de tijd om hun dossier(s) in te leveren. Daarna gaat de vakjury aan de slag.
 
De winnaars worden bekend gemaakt op 10 december 2020, tijdens het exclusieve gala-event van de Belgian Construction Awards #BCA20. Het event richt zich op de C-level van de bouwsector en zal plaatsvinden in het prestigieuze hotel Château du Lac in Genval. Het belooft een spectaculaire gala-avond vol knowhow en innovatievermogen te worden die elke man en vrouw uit de bouwsector verdiend zal laten schitteren. De avond is zo het ideale moment om te netwerken.
 
Bent u ook betrokken bij een creatief, duurzaam, innovatief, BIM-conform project, en/of wil u meer informatie over de #BCA20 Awards, dan kan u alle info vinden op onze website of u kan ons steeds contacteren op https://belgianconstructionawards.be/

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Investeren middels isoleren

Publireportage

Investeren middels isoleren

Een geïsoleerd huis is fijn om in te wonen. Het is energiezuinig en comfortabel. Daarnaast is het ook nog eens voordelig want je bespaart veel geld. Kies voor isolatie en het levert je een hoger rendement op. Vind je het lastig waar je moet[…]

De tienjarige aansprakelijkheid : wanneer is de verzekering verplicht?

Publireportage

De tienjarige aansprakelijkheid : wanneer is de verzekering verplicht?

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

Publireportage

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Publireportage

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Meer artikels