Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Eerste Belisagebouw in Bilzen geopend

Gerelateerde onderwerpen :

Eerste Belisagebouw in Bilzen geopend

In Bilzen werd op zaterdag 27 juni het eerste gebouw van het woonproject Belisa geopend. Belisa omvat in totaal 98 prachtige nieuwbouwappartementen waarvan 60 in het eerste gebouw en 38 in het tweede gebouw. Het ontwerp van Belisa werd getekend door architectenbureau Conix RDBM Architects, dat hiermee in 2011 samen met Skyline Limburg de architectuurwedstrijd van de stad Bilzen won. De bouw wordt uitgevoerd door aannemer Interbuild.

Belisa omvat een-, twee- en drieslaapkamerappartementen, tuinappartementen en ruime penthouses en is daarmee geschikt voor zowel starters als vijftigplussers. Alle appartementen hebben een terras. Belisa leent zich voor eigen bewoning of als investering. Er zijn reeds 65 appartementen verkocht.

Binnenkort begint de afwerking van het tweede gebouw. De voltooiing zal zorgen voor een herwaardering van de Sint-Lambertuslaan. De skyline van Bilzen zal binnenkort namelijk getekend worden door beide nieuwe gebouwen met herkenbare grote spitse balkons. De twee Belisagebouwen omarmen een mooie, groene verkeersvrije esplanade en fungeren als een soort poort naar de stad.

Skyline bouwt zowel huizen, residentiële appartementen als kantoorgebouwen. Het bedrijf werkt met eigen kapitaal en dankt zijn marktpositie aan een sterke focus op toplocaties, stijlvolle architectuur, functionele afwerkingen, het creëren van meerwaarde en het leveren van een uitstekende service. Naast de verkoop van vastgoed beschikt Skyline tevens over een verhuurdienst. Skyline Limburg is de dochteronderneming van de Skyline Groep.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Voetbalstadion Club Brugge krijgt originele en innovatieve architectuur

Voetbalstadion Club Brugge krijgt originele en innovatieve architectuur

De groepering van Alheembouw en Cordeel, geassocieerd met de architectenbureaus SCAU en B2Ai, de structureel ingenieurs van Bollinger+Grohmann en de technische studiebureaus Istema en HQE SuReal, is aangewezen als voorkeurinschrijver bij de[…]

29/10/2020 | ProjectenArchitecten
Nieuwe toegangsbeveiliging voor gerechtsgebouw Luik

Nieuwe toegangsbeveiliging voor gerechtsgebouw Luik

Bouw Evergems zwembad start in 2022

Bouw Evergems zwembad start in 2022

Glabbeek verbouwt kerk tot woongebouw

Glabbeek verbouwt kerk tot woongebouw

Meer artikels