Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Een plafond voor elke ruimte

Gerelateerde onderwerpen :

Een plafond voor elke ruimte

Of het nu een wachtruimte in een ziekenhuis is, een bedrijfsrestaurant, een doodgewone gang, een receptie in een bank of een laboratorium: Armstrong Ceiling Solutions heeft voor elke ruimte een geschikt plafond. De toepassingen wereldwijd zijn te bekijken in de online Project Galerij via http://bit.ly/ArmstrongProjectgalerij.

Er zijn bijna 300 projecten te zien, waarbij de meest uiteenlopende vormen van de diverse producten uitgebreid in beeld zijn gebracht. Voor elk idee bestaat een oplossing, in mineraal, hout of metaal. Daarnaast bestaat voor elk materiaal een zwevende variant die extra in het oog springt, bijvoorbeeld plafondeilanden of verticaal geplaatste baffles.

Van elk project is in beeld gebracht hoe het plafondsysteem is gebruikt. Via de filter rechtsboven browsen door het marktsegment 'Gezondheid' levert dertig projecten op, voldoende inspiratie voor bv. een nieuw te bouwen ziekenhuis. Ideeën voor een ontvangsthal vind je bv. in het 22ste project: het Universitair Medisch Centrum Groningen.

De projectgegevens staan netjes in een lijstje onder de foto's links, aan de rechterkant bevinden zich de gebruikte producten met een link naar de specificaties. Foto's zijn te downloaden om later nog eens te bekijken of te gebruiken voor de visualisatie van het concept. Daaronder staan deelknoppen om de (werk)omgeving op de hoogte te brengen.

Het is ook mogelijk te bladeren op toepassing in een specifieke ruimte. Zoek bv. in 'Open ruimtes' om uit te komen bij het minerale plafond van het Van Oord hoofdkantoor in Rotterdam, gemonteerd door Vega Projects. Zoeken op de gewenste term behoort eveneens tot de mogelijkheden. Bladeren op projecten per land levert nog meer spectaculaire projecten op, zoals het busstation in het Engelse Wolverhampton, het New South Glasgow Hospital in Schotland en het Poolse Grand Hotel Tiffi.

Armstrong Ceiling Solutions is onderdeel van Armstrong World Industries en is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong Ceiling Solutions biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden in Armstrong Ceiling Solutions een deskundige partner bij wie de bedrijfsstrategie gericht is op duurzaamheid en innovatie.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Een aluminium dakrand van Premium kwaliteit!

Publireportage

Een aluminium dakrand van Premium kwaliteit!

Roval Aluminium is marktleider op het gebied van aluminium dakranden. Niet alleen beschikt Roval over een uitgebreid assortiment standaarddakranden, maar ook over architectonische dakranden. Een van de dakranden uit het standaardassortiment is[…]

Mechelen restaureert ’t Schipke en Hof van Busleyden

Mechelen restaureert ’t Schipke en Hof van Busleyden

Hoogdringende dakrestauratie nodig voor Mechelse kerk

Hoogdringende dakrestauratie nodig voor Mechelse kerk

Gevangenis van Ieper wordt gerenoveerd en breidt uit

Gevangenis van Ieper wordt gerenoveerd en breidt uit

Meer artikels