Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Een heel jaar in de buitenlucht

Een heel jaar in de buitenlucht

Als spin-off van Mebo, een gevestigde waarde in de staalindustrie, wil Umbris nu uit de schaduw treden met zijn lamellendak. Onder het motto 'Elk seizoen een nieuwe dimensie' laat Umbris zijn klanten het hele jaar door van de buitenlucht genieten. Darnaast willen ze op Batibouw ook de show stelen met hun exclusief maatwerk en met een nieuw product, het Umbris Zip Screen.

Enkel in de zomer barbecue' Niet als het van Umbris afhangt. Zonwering krijgt een hele nieuwe betekenis met dit hoogkwalitatieve lamellendak functioneert niet alleen als zonnewering, maar ook als bescherming tegen regen en wind. Umbris kan putten uit de ruime ervaring van Mebo en gaan er prat op dat ze een topproduct van eigen bodem afleveren. De aluminium constructie is bovendien milieuvriendelijk.

Het ontwerp straalt een strak design uit waarbij niet alleen uiterste zorg wordt besteed aan de functionaliteit, maar ook aan de vormgeving. Met elk detail wordt rekening gehouden en alle technische componenten worden vakkundig verborgen voor het blote oog. Met een maximum aan lasverbindingen worden schroeven bovendien tot een minimum beperkt. Umbris gaat voor totaalconcepten waarbij alles perfect op maat wordt gemaakt. Enkele voordelen van deze oplossingen op maat zijn dat deze overkapping perfect in harmonie is met de woning en beschikbaar is in een hele waaier aan kleuren en modellen.

Op Batibouw wordt tevens een primeur voorgesteld, namelijk de Umbris Zip Screens. Helemaal in lijn met de bedrijfsfilosofie van Umbris worden deze screenkasten op maat gemaakt in Lokeren en passen ze naadloos bij het Umbris bovenprofiel. De screendoeken, geweven in gecoate glasvezeldraad, optimaliseren het buitenbelevingsgevoel nog meer. Naast bescherming tegen wind, regen en zon zal de gebruiker ook de privacy die deze screens bieden ten zeerste op prijs stellen: geen nieuwsgierige blikken meer van buren of voorbijgangers. Een grote troef van deze screens is dat ze volledig naadloos zijn, met onzichtbare bevestigingen. Bovendien is de onderlat volledig geïntegreerd in de screenkast, waardoor het lamellendak zijn designgevoel blijft behouden.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

De Waalse groep Thomas & Piron neemt de bedrijven BAM Galère en BAM Lux over van de Nederlandse groep BAM. De Nederlandse groep BAM heeft in ons land ook nog het bedrijf Interbuild. De transactie, waarvan het bedrag niet wordt[…]

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar