Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Duma Rent: Uw specialist in verhuur van machines voor bouw en industrie

Duma Rent: Uw specialist in verhuur van machines voor bouw en industrie

Duma Rent verhuurt enkel machines van gerenommeerde topmerken. Deze worden steeds nieuw aangekocht en regelmatig vervangen. Dat is meteen uw garantie op betrouwbare machines, uitgerust met de modernste technologieën en motoren. De machines worden verhuurd voor zowel korte, middellange als langdurige projecten. Bij Duma Rent vindt u een zeer uitgebreide vloot van gespecialiseerde machines, zoals hoogwerkers, verreikers, minikranen, heftrucks en machines voor grondverzet.

Wij regelen de verhuur voor de klant van A tot Z. Dit betekent dat verhuur, verzekering, transport én service door onze eigen ervaren en opgeleide medewerkers worden verzorgd. Het transport gebeurt bijvoorbeeld door onze eigen divisie Duma Trans, die over een vloot van vijftien recente Volvo vrachtwagens met dieplader beschikt.
Naast de verschillende depots in België, heeft Duma Rent nog twee vestigingen in Frankrijk. Deze zijn gelegen in Duinkerke en in Canly, nabij Parijs. Hierdoor kunnen wij ook in Noord-Frankrijk al uw projecten ondersteunen.

Uw specialist in verhuur van Manitou-verreikers.

Duma Rent beschikt over een vloot van meer dan zeventig roterende verreikers met een werkhoogte van 18 tot 32 meter. Elke machine beschikt standaard over een radiografische bediening en kan verder worden uitgerust met een hijslier, hijshaak of werkkooi. Daarnaast heeft Duma Rent een groot gamma aan vaste (niet-roterende) verreikers met een werkhoogte van 6 tot 18 meter. Deze verreikers zijn eveneens zeer veelzijdig inzetbaar, dankzij het ruime gamma aan toebehoren. De serie MHT omvat de heavy-duty verreikers, die gewichten van meer dan 9 ton kunnen heffen en hijsen. We onderscheiden hier de modellen MHT790 (9 ton), MHT10130 (13 ton), MHT10180 (18 ton) en MHT10230 (23 ton).

Uw specialist in verhuur van hoogwerkers & minikranen

Ook het aanbod aan hoogwerkers & minikranen is bij Duma Rent zeer uitgebreid, met toestellen die kunnen worden ingezet voor de meest bijzondere of delicate toepassingen. De mini-spinkranen zijn zeer compact en beschikken allen over een radiografische afstandsbediening en rupsbanden. Ze hebben een dubbele aandrijving (diesel en netstroom), met uitzondering van het model ECO, dat wordt aangedreven door een batterij en ook een versie op banden heeft. Deze eigenschappen maken de minikranen multi-inzetbaar en ideaal om te hanteren op delicate plaatsen (speciale ondergrond, smalle doorgang, enz.). De UNIC URW-706-2 heeft bijvoorbeeld een hefvermogen van maar liefst 6 ton en een reikhoogte van 18,5 meter. Hiervan werden twee exemplaren ingezet voor het verplaatsen van de schildpad van Jan Fabre “Searching For Utopia” in de citadel van Namen.

U kan meer info vinden over al deze machines op www.dumarent.be.
U kan ons bereiken via mail : info@dumarent.be

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

e-power heeft een generator op waterstof

e-power heeft een generator op waterstof

Het bedrijf e-power uit Nieuwerkerken, het vroegere Europower Generators, ontwikkelde een waterstofgenerator. “Deze innovatie is het eerste concrete resultaat van de ‘groene’ strategie waar het nieuwe management voor[…]

29/09/2021 | MaterieelVerhuur
Cebeko verhuist naar nieuwbouw

Cebeko verhuist naar nieuwbouw

Doosan en Interparts winnen twee awards op Matexpo

Doosan en Interparts winnen twee awards op Matexpo

Huurland neemt Global Rent over

Huurland neemt Global Rent over

Meer artikels