Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Duma Rent – Uw specialist in de verhuur van machines voor bouw en industrie

Gerelateerde onderwerpen :

,
Duma Rent – Uw specialist in de verhuur van machines voor bouw en industrie

Duma Rent verhuurt enkel machines van gerenommeerde topmerken. Deze worden steeds nieuw aangekocht en op regelmatige basis vervangen. Meteen uw waarborg op betrouwbare machines met de recentste en modernste technologieën. Deze worden verhuurd voor zowel korte, middellange als langdurige projecten.

Recente en moderne vloot

Duma Rent beschikt over een zeer uitgebreide vloot van meer dan 1500 gespecialiseerde machines, zoals hoogwerkers, verreikers, minikranen, heftrucks en machines voor grondverzet. Door het brede gamma kan de klant steeds de juiste machine huren.

Volledige service

Wij verzorgen de complete verhuur voor de klant, van A tot Z. Zowel verhuur, transport en service wordt door onze ervaren en opgeleide medewerkers verzorgd. Het transport gebeurt door onze eigen logistieke dienst ‘Duma Trans’, die over een vloot van 15 recente Volvo-vrachtwagens met dieplader beschikt. Dankzij deze aanpak kunnen wij op elk moment in de verhuurcyclus een correcte service geven. Onze vertegenwoordigers en commerciële dienst staan ook steeds paraat om de klant te gaan ondersteunen bij de keuze van de geschikte machine. Dit kan ook gebeuren onder de vorm van een werfbezoek.

Actief in België en Frankrijk

Naast zijn vestigingen in België heeft Duma Rent ook twee grote verhuurbedrijven in Frankrijk. Sinds 2008 is Duma Rent actief in Duinkerke met zijn vestiging Duma Rent Nord SAS. Recentelijk werd er ook de nieuwe vestiging ‘Duma Rent Paris ‘ geopend in Canly, nabij Parijs. Hierdoor kunnen wij onze klanten niet enkel in het Noorden van Frankijk maar ook in de regio Parijs en omstreken beter gaan ondersteunen.

Vernieuwd gamma: roterende verreikers Manitou

De jarenlange ervaring van Manitou heeft geresulteerd in een nieuwe generatie roterende verreikers: de MRT Vision. Deze voor alle terreinen geschikte verreikers hebben een verbeterd prestatieniveau en meer bereik met grotere lasten. De MRT Vision-versies hebben een werkhoogte van 18 tot 35 meter. Het rijden kan in drie stuurmodi, met 2- of 4-wielbesturing en een krabmodus voor het rijden onder een hoek. De MRT Visions, die gemakkelijk te bedienen zijn, zijn intelligente machines dankzij hun joystick met herkenningssysteem, hun geluidsindicatoren in geval van overbelasting of een te grote helling, hun touch screen dat zelfs met handschoenen kan worden bediend, of hun afstandsbediening om de lasten te bedienen. Deze machines zijn van alle vier zijden toegankelijk en zijn uitgerust met een cabine met airco.

In de loop van 2022 worden deze machines verwacht in onze verhuurvloot.
U kunt over al deze machine meer info vinden op www.dumarent.be.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Stalenrijplaten.be bewandelt nationale en internationale wegen

Stalenrijplaten.be is actief in de verhuur en verkoop van (stalen en kunststoffen) rijplaten en (houten) draglineschotten. Zowel nationaal als internationaal worden jaarlijks duizenden werven in de bouw, industrie en events voorzien van[…]

21/04/2022 | Verhuurgids
Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Verhuurgids 2022

Verhuurgids 2022

Doka, uw partner voor verhuur en verkoop van optimale bekistingssystemen

Doka, uw partner voor verhuur en verkoop van optimale bekistingssystemen

Meer artikels