Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Duco huldigt trouwe personeelsleden

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Duco huldigt trouwe personeelsleden

(c) Duco

Ventilatiespecialist Duco huldigde bij de start van het nieuwe jaar een aantal trouwe personeelsleden, waarvan enkelen al heel lang in dienst zijn. Samen zijn de zeven jubilarissen goed voor 100 jaar Duco.

 

Het ventilatiebedrijf heeft de gewoonte elk jaar een groot nieuwjaarsfeest te organiseren voor zijn medewerkers en hun partners. Omdat de coronamaatregelen dat dit jaar niet toelaten, brengt de huldiging toch wat feestvreugde bij het  begin van 2021. De jubilarissen werden op gepaste manier en vanop veilige afstand gevierd en bedankt door de directie.
 
De meest indrukwekkende jubilaris is ongetwijfeld Ronald Geeraert, die er bij was vanaf het prille begin. Ronald begon in de lakkerij en specialiseerde zich later in de zagerij. Daar vind je hem vandaag nog steeds.
 
“Ik heb de firma enorm zien groeien. Vandaag telt het bedrijf ongeveer 250 medewerkers. Een groot verschil vergeleken met 1991, het jaar dat ik begon bij Duco. Toen werkten hier in totaal zeven mensen. Ik had genoeg aan één taart als verjaardagstraktatie”, lacht Ronald. Ook Franky Alderweireldt wordt gehuldigd. Hij heeft 20 jaar dienst op zijn palmares staan. Als totaalaanbieder van ventilatieoplossingen worden bij Duco heel wat verschillende systemen vervaardigd en processen doorgevoerd. Franky staat gekend als een manusje van alles. “Ondanks mijn vaste functie in de zagerij, kan ik door mijn ervaring bijna overal in de fabriek ingezet worden. Die afwisseling en vrijheid zorgen ervoor dat ik na al die jaren nog steeds met de glimlach ga werken”, vertelt Franky.
 
Jeroen Deseure van de dienst boekhouding, mag tien Ducokaarsjes uitblazen, samen met Anthonie Vandamme (R&D), Frederik Verstraete (R&D), Miguel Saelens (maatwerk zonwering) en Franky Vanhercke (transport). Samen staan de jubilarissen symbool voor 100 jaar ervaring in ventilatie.
 
2021 is niet enkel een speciaal jaar voor de gehuldigde personeelsleden. Ook Duco zelf mag dit een feestje bouwen. De ventilatie- en zonweringsspecialist viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Dat zal vanaf deze zomer gebeuren in een gloednieuw kantorencomplex.
De structurele buitenzonwering met rechthoekige designlamellen zorgt ervoor dat de nieuwe kantoren een blikvanger worden langs de E40. Bovendien geeft Duco op deze manier ook meteen een visitekaartje af op het vlak van duurzame ventilatietechnieken.
 
In de 7.500 m² grote kantoorruimte wordt een gezond binnenklimaat gecreeëerd met slimme, natuurlijke ventilatie in combinatie met intensieve nachtventilatie, zonder gebruik te maken van energieverslindende airco’s.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Verzeker de zonnepanelen van uw bedrijfsgebouwen

Publireportage

Verzeker de zonnepanelen van uw bedrijfsgebouwen

Sinds kort liggen er zonnepalen op het dak van uw bedrijf… maar wie moet die verzekeren? U, als huurder van het gebouw, of de eigenaar. Els Vermeulen, dienstverantwoordelijke Uitgifte-Beheer Brand, legt uit. Voor de verzekering hangt alles af[…]

Meer groen in de stad? Daar helpen wij bij Deschacht graag aan mee!

Publireportage

Meer groen in de stad? Daar helpen wij bij Deschacht graag aan mee!

U start in de bouw? Nuttige en benodigde verzekeringen (deel 2)

Publireportage

U start in de bouw? Nuttige en benodigde verzekeringen (deel 2)

Hoe leg je een duurzame tuin aan?

Publireportage

Hoe leg je een duurzame tuin aan?

Meer artikels