Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Drive-in bioscoop bij ATF wegenbouw

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Drive-in bioscoop bij ATF wegenbouw

(c) ATF

Als er geen viruscrisis is, sluiten heel wat bouwbedrijven de laatste dag voor de bouwvakantie af met een bbq of een drink. Wegenbouwer  ATF pakt dit al jaren anders aan, met op dat moment steeds een interactieve opleidingsdag voor de werknemers in het thema kwaliteit, veiligheid, gezondheid en/of milieu. Dat klinkt saai, maar dat is het niet. Dit jaar was het organiseren van dit moment echt geen makkelijke klus. ATF hanteert al maanden strenge Covid-19 preventiemaatregelen die ze niet op de helling wil zetten. Daarom werd er dit jaar op vrijdag 10 juli dan ook een volledig corona-proof plan uitgewerkt om de 120 wegenbouwers op een veilige manier ‘samen’ te brengen.

 

ATF bouwde een échte drive-in bioscoop met een levensgroot mobiel led-scherm van 42 m² dat werd opgesteld op het bedrijfsterrein.
De wegenbouwers genoten volop van een film in de gezellige bubbel van hun (vracht)wagen of wegenbouwmachine. De film is voorafgegaan door en onderbroken met een eigen nieuwsuitzending en eigen reclameblokken. Deze ‘blokken’ werden gefilmd op de werkvloer en met het personeel in de hoofdrol. Via deze opleidingsblokken werd via het grote scherm nuttige informatie doorgespeeld aan de collega’s.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Fema: 'koop bouwmaterialen lokaal'

Fema: 'koop bouwmaterialen lokaal'

Fema, de federatie van de Belgische bouwmaterialenhandelaren, start een campagne die de troeven van de bouwhandel in de verf moeten zetten. “Onze ‘koop lokaal’-campagne is van een andere orde dan de campagnes van heel wat[…]

05/08/2020 | FemaBouwmaterialen
'Problematische vooruitzichten voor najaar en 2021'

'Problematische vooruitzichten voor najaar en 2021'

Demo Days pas in 2022

Demo Days pas in 2022

Ford heeft eigen schermen voor Transit en Tourneo

Ford heeft eigen schermen voor Transit en Tourneo

Meer artikels