Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Doe gerust een beroep op de TVH Academy

Doe gerust een beroep op de TVH Academy

In België is het verplicht om een adequate opleiding te volgen vóór je met een machine mag rijden. Daarvoor kun je een beroep doen op TVH Academy, het opleidingscentrum in de TVH-familie. Bij dit VCA-erkende examencentrum kun je terecht voor kwalitatieve bestuurders- en veiligheidsopleidingen.

Ons gamma bestaat onder andere uit trainingen voor deze machines: heftruck, reach­truck, hoogwerker en starre/roterende verreiker. Met een VCA-erkend attest is het mogelijk om verschillende risicovolle taken uit te voeren. Dat je kwaliteit aangeboden krijgt, bewijst het Q4-certificaat (lear­ning specialist) dat TVH Academy onlangs kreeg uitgereikt en dat nu hangt te pronken in het opleidingslokaal. Het volledige en uitgebreide aanbod vind je in de gloednieuwe brochure.

BESTAANDE OPLEIDINGEN

De opleidingen zijn op te delen in twee groepen: bestuurdersopleidingen en veiligheidsopleidingen. Deze laatste categorie is nieuw in het aanbod. Alle opleidingen kun je volgen in drie talen: Nederlands, Frans en Engels. Voor beide soorten trainingen biedt TVH verschillende formules aan. Daarenboven is het altijd mogelijk om contact op te nemen voor een opleiding op maat. Na het slagen voor de opleiding ontvangt de deelnemer een attest.

TVH ACADEMY HEEFT ENKELE NIEUWE TROEVEN

Nieuw in ons gamma
Bij de bestuurdersopleidingen vind je vanaf nu autolaadkraan, aanslaan en uitwijzen van (niet)-kritieke lasten, minigraafkraan en minirupskraan. Daarbovenop behoren BA4, brandopleiding, EHBO, rekinspecties en werken op hoogte nu ook tot ons aanbod.

VCA-opleidingen
Wat houden deze opleidingen precies in? VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Deze trainingen behandelen onderwerpen zoals veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer. Binnen de veiligheidsopleidingen ligt de nadruk op de nieuwe VCA-opleidingen: VCA-vol, VCA-basis en VCA-VCU-VIL.

Drogenbos
Waar zijn deze opleidingen te volgen? Sinds kort is het ook mogelijk om in Drogenbos een opleiding via TVH Academy te volgen. Daarnaast kun je ook nog altijd in Waregem en Sint-Niklaas terecht voor een kwalitatieve opleiding. Opleidingen op locatie zijn ook mogelijk. De ervaren trainers helpen je graag bij het behalen van je rijvaardigheids- en veiligheidsattest.

Bij vragen, inlichtingen of offertes, neem gerust contact op met TVH Academy via training@tvh.com of 056 43 44 38.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment bouwt momenteel een nieuw bedrijfsgebouw langs de E17 in Waregem. Met deze uitbreiding worden al de Waregemse activiteiten op één locatie gecentraliseerd. Het toekomstige ronde gebouw werd ontworpen door DEMO[…]

10/01/2022 | ProjectenVerhuur
B-Close neemt Raepers over

B-Close neemt Raepers over

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

Meer artikels