Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Derde JOBB CUP in Sint-Ulriks-Kapelle

Gerelateerde onderwerpen :

De Jonge Ondernemers van de Confederatie Bouw Brussel Vlaams-Brabant organiseren op zaterdag 27 augustus op de terreinen van Boka United in de Lumbeekstraat 75 in Sint-Ulriks-Kapelle voor de derde maal de JOBB CUP. De aftrap van dit sportieve evenement, dat zich profileert als het teambuilding- en netwerkevent bij uitstek voor bouwbedrijven, hun medewerkers en vrienden, is voorzien om 9 uur.

Aan dit tornooi kunnen maximum veertig ploegen van zes tot tien spelers (één keeper, vier veldspelers en reserven) deelnemen. Ze spelen tweemaal tien minuten op een kwart van een terrein (synthetisch en gras) onder de deskundige leiding van een scheidsrechter. De deelnameprijs bedraagt 200 ' exclusief btw per ploeg. Bovendien zijn randanimatie voor de hele familie, catering en zelfs een afterparty voorzien.

Voor het eerst kunnen ook damesploegen zich inschrijven voor de JoBB Cup. Zodra er minstens vier teams zijn, wordt voor hen een afzonderlijk mini-tornooi georganiseerd.

Belangstellende teams kunnen zich inschrijven vóór 20 augustus. Voor meer informatie kan je terecht op http://www.confederatiebouw.be/brusselvlaamsbrabant/nl-be/aannemer/jongeaannemers/jobbcup.aspx

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Inschrijven voor de Staalbouwwedstrijd kan nog tot 30 september

Inschrijven voor de Staalbouwwedstrijd kan nog tot 30 september

Voor de 23ste editie van de Staalbouwwedstrijd van sectororganisatie Infosteel wordt de jaarlijkse succesformule voortgezet. Het doel van de wedstrijd is om projecten met opmerkelijke staalconstructies onder de aandacht te brengen van alle[…]

Federaties F.E.E. en Techlink fusioneren

Federaties F.E.E. en Techlink fusioneren

Gimv wil groep van installatiebedrijven uitbouwen

Gimv wil groep van installatiebedrijven uitbouwen

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Meer artikels