Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Derde JOBB CUP in Sint-Ulriks-Kapelle

Gerelateerde onderwerpen :

De Jonge Ondernemers van de Confederatie Bouw Brussel Vlaams-Brabant organiseren op zaterdag 27 augustus op de terreinen van Boka United in de Lumbeekstraat 75 in Sint-Ulriks-Kapelle voor de derde maal de JOBB CUP. De aftrap van dit sportieve evenement, dat zich profileert als het teambuilding- en netwerkevent bij uitstek voor bouwbedrijven, hun medewerkers en vrienden, is voorzien om 9 uur.

Aan dit tornooi kunnen maximum veertig ploegen van zes tot tien spelers (één keeper, vier veldspelers en reserven) deelnemen. Ze spelen tweemaal tien minuten op een kwart van een terrein (synthetisch en gras) onder de deskundige leiding van een scheidsrechter. De deelnameprijs bedraagt 200 ' exclusief btw per ploeg. Bovendien zijn randanimatie voor de hele familie, catering en zelfs een afterparty voorzien.

Voor het eerst kunnen ook damesploegen zich inschrijven voor de JoBB Cup. Zodra er minstens vier teams zijn, wordt voor hen een afzonderlijk mini-tornooi georganiseerd.

Belangstellende teams kunnen zich inschrijven vóór 20 augustus. Voor meer informatie kan je terecht op http://www.confederatiebouw.be/brusselvlaamsbrabant/nl-be/aannemer/jongeaannemers/jobbcup.aspx

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Gents Vastgoedevent wordt Real.Gent

Gents Vastgoedevent wordt Real.Gent

Real.Gent is de nieuwe naam voor het Vastgoedevent. Voor de dertiende editie werd in Gent opnieuw een nieuwe locatie gevonden: het ICC.  Real.Gent is het vastgoedplatform bij uitstek voor de stad Gent en de provincie Oost-Vlaanderen. Het[…]

15/11/2019 | MobiliteitProjecten
Wienerberger wint eerste Ufemat-prijs voor duurzame verpakking

Wienerberger wint eerste Ufemat-prijs voor duurzame verpakking

Kwaliteitslabel voor rookgasafvoerkanalen

Kwaliteitslabel voor rookgasafvoerkanalen

Loïc De Roo en Marion Goeteyn winnen studieprijs van de BBG

Loïc De Roo en Marion Goeteyn winnen studieprijs van de BBG

Meer artikels