Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Demo Days pas in 2022

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Demo Days pas in 2022

(c) Archief Bouwkroniek

The Fair Experts, de organisator van de materieeldemonstratiebeurs Demo Days, heeft beslist om dat evenement af te gelasten. De volgende editie van Demo Days is voorzien op 3 en 4 september 2022.

Het is één maand voor het evenement duidelijk geworden dat de viruscrisis een dergelijk evenement onmogelijk maakt. Na intensief overleg met een aantal exposanten en rondvraag in de markt, heeft The Fai Experts de moeilijke beslissing genomen om Demo Days 2020 in Péruwelz-Beloeil niet te laten doorgaan. Er was nochtans al heel wat geïnvesteerd in de mediacampagne en in de operationele voorbereiding. 

Hoewel Demo Days in veilige omstandigheden kon georganiseerd worden, zou de materieeldemonstratiebeurs niet hetzelfde geweest zijn als de voorgaande editie. De bezoekersregistraties lopen dan wel vlot, het is lang niet zeker of er voldoende bezoekers zullen komen om de exposanten een succesvolle deelname te garanderen. Ook is duidelijk geworden dat niemand kan voorspellen welke maatregelen nog zullen worden genomen of hoe de viruscrisis zal evolueren.

De Demo Days worden georganiseerd door dezelfde ploeg als die van Matexpo in Kortrijk. De eerste editie van Demo Days powered by Matexpo in de voormalige zandgroeve van Sodewa in Eigenbrakel sloot in 2018 af met 3.878 bezoekers op de teller. Dat was ruim boven de doelstelling van 3.000 bezoekers die de organisatie toen had vooropgesteld. Op het terrein stonden toen meer dan 80 graafmachines, 20 vrachtwagens en verschillende breek- en zeefinstallaties die door het publiek konden worden getest. Voor deze editie rekende de organisatie tot voor de viruscrisis op zowat 5.000 bezoekers. 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Jan De Nul pakt uit met duurzame strandsuppletie

Jan De Nul pakt uit met duurzame strandsuppletie

Jan De Nul Group mag zich de eerste baggeraar noemen die 100% duurzame strandsuppleties uitvoert. Bovendien voor de Belgische kust. Vanaf 1 februari zal Jan De Nul in opdracht van de Vlaamse Overheid, agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust[…]

Fuelie ontzorgt materieelverhuurders en -huurders en aannemers met grote machines

Fuelie ontzorgt materieelverhuurders en -huurders en aannemers met grote machines

CMS verkoopt betonpompen van Zoomlion

CMS verkoopt betonpompen van Zoomlion

Delvano levert eerste Case CX 145 met Stage V-motor

Delvano levert eerste Case CX 145 met Stage V-motor

Meer artikels