Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Deceuninck zet 2020 in met nieuwe reeks in kunststof en aluminium

Deceuninck zet 2020 in met nieuwe reeks in kunststof en aluminium

Deceuninck pakt uit met een baanbrekend concept. Met iCOR lanceert het bedrijf de allereerste universele bouwblok voor kunststof raam- en deurprofielen. De opvolger van hun Zendow en Zendow#neo reeks, gebaseerd op dit iCOR-principe, heet Elegant.

iCOR – Complexiteitsreductie in productieproces en logistiek.

Dankzij zijn doordachte vormgeving kan de iCOR-bouwblok moeiteloos met elke vleugelreeks gecombineerd worden. De voordelen liggen voor de hand: een enorme tijdwinst en flexibiliteit bij de productie, een ongeziene uitwisselbaarheid, een sterk verminderde complexiteit en dus een reductie in kostprijs.

Elegant – Hoogstaand design met een uitstekende performantie.

De iCOR-kern wordt voor het eerst toegepast op de nieuwe Elegant-reeks, waarvoor Deceuninck begin 2019 een Red Dot Design Award in de wacht mocht slepen. Elegant combineert superieure thermische isolatie met een ongeëvenaard strak design. Het is het fijnste kunststofprofiel op de markt en behaalt tegelijk de hoogste klasse inzake lucht-, water- en winddichtheid.

Synergie in look, feel en kleur met Deceuninck aluminium

Sinds enkele maanden lanceerde Deceuninck ook een aluminium collectie onder de naam Decalu. De voordelen van kunststof werden hierbij overgezet naar de nieuwe aluminium reeks. Zo hebben de aluminium profielen o.a. ingerolde dichtingen. Het grootste voordeel situeert zich echter in de unieke afstemming qua look en feel tussen Elegant en Decalu. Dankzij het Smart Colours principe van Deceuninck matchen de beschikbare kleurcoatings voor aluminium en kunststof perfect met elkaar. Beide materialen integreren in éénzelfde productie en project? Het wordt in 2020 allemaal mogelijk!

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Polyclose lokte vorige week meer dan 14.000 bezoekers naar Flanders Expo in Gent. Dat zijn er bijna 1.000 meer dan bij de vorige editie in 2018. Het was ook inhoudelijk een topeditie met tal van primeurs en nieuwigheden. Dat de sector van raam-,[…]

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Argent ALU - Argenta & ROB

Argent ALU - Argenta & ROB

Meer artikels