Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Deceuninck lanceert strakke binnenvenstertabletten

Deceuninck lanceert strakke binnenvenstertabletten

Deceuninck lanceert het nieuwe gamma Stonosil voor klanten die op zoek zijn naar strakke, stijlvolle binnenvensterbanken die uniform gekleurd zijn of als natuursteen ogen maar die toch de duurzaamheid, de onderhoudsvriendelijkheid en de kras-, vocht- en uv-bestendigheid bieden die eigen is aan pvc. De vensterbanken zijn gemaakt op basis van gerecycleerd pvc-materiaal en zijn zelf 100% recycleerbaar.

De nieuwe binnenvensterbanken zijn vervaardigd op basis van gerecycleerd pvc waarvan de compoundering onder het ISO 9001-certificaat gebeurt. Bovendien zijn ze heel robuust en slijtvast. De bekledingsprofielen bestaan uit geëxtrudeerde holle profielen in hoogslagvast ongeplastificeerd pvc waarvan de stevigheid gewaarborgd wordt door tussenwanden op regelmatige afstand. En om hun onderhoudsvriendelijkheid en hun kras-, vocht- en uv-bestendigheid te garanderen, hebben de Stonosil-binnenvensterbanken een hoogwaardige laminaatfolie.

Het nieuwe binnenvensterbanken-assortiment zorgt dankzij zijn strakke vormgeving en afgeschuinde randen zowel in een modern als in een klassiek interieur voor een tijdloze afwerking. Deceu­ninck biedt de keuze uit liefst zes kleuren: een natuursteenlook (blauwsteen, lichte blauwsteen, carraramarmer) of een moderne uni-tint (crèmewit, verkeerswit, verkeersgrijs).

De profielen zijn beschikbaar op lengtes van 6 m, waardoor doorgaans geen naden zichtbaar zijn, en in twee verschillende breedtes: 20 cm (profiel P 541) of 25 cm (profiel P 542). De P 542-tabletten met een breedte van 25 cm hebben trouwens ook aan de achterzijde afgeschuinde randen, waardoor ze ook toepasbaar zijn zonder neus - met een nog strakker uitzicht als resultaat.

Om de vensterbanken tot in de kleinste puntjes af te werken, heeft Deceuninck een gamma eindkappen (P 549) die dankzij hun gelijkliggende vormgeving voor een oogstrelende en elegante afwerking zorgen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Slechtste fietspad van West-Vlaanderen wordt aangepakt

Slechtste fietspad van West-Vlaanderen wordt aangepakt

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters kondigt nieuwe, volledig afgescheiden fietspaden op de Veurnestraat/Pannestraat (N35) aan. In 2018 kreeg dat fietspad nog de betreurenswaardige titel ‘slechtste fietspad van[…]

Europees platform voor coatingonderzoek gestart

Europees platform voor coatingonderzoek gestart

'We willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden'

'We willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden'

Federale Verzekering versterkt ondanks crisis het eigen vermogen

Federale Verzekering versterkt ondanks crisis het eigen vermogen