Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Deceuninck-Deforce verdeelt deurbeslag van Stanley Security

In de gebouwen van beslagspecialist Deceuninck-Deforce in Kachtem wordt momenteel gewerkt aan het Benelux Stanley Expe­­­­­rience Centre, dat in maart wordt geopend. Stanley Security, dat deel uitmaakt van de groep Stanley Black & Decker, komt dit jaar met een ruim aanbod deurbeslag op de Belgische markt en Deceuninck-Deforce is de exclusieve verdeler. In Kachtem zullen de klanten deze nieuwe producten kunnen zien en ervaren in een afzonderlijke showruimte van 400 m² groot. De eerste producten die in België gecommercialiseerd worden, zijn inox deurgrepen voor ramen- en deurenfabrikanten en voor de glasindustrie. De andere producten uit het assortiment worden geleidelijk geïntroduceerd.

Stanley is bij ons vooral bekend om zijn hand- en elektrische gereedschappen. Maar de oorsprong van het merk, ruim 170 jaar terug, ligt op de Amerikaanse markt van het deurbeslag met scharnieren en deursluiters. Op dit gebied is Stanley al vele jaren een sterke speler in de VS en Azië. Nu wil het bedrijf met dit assortiment ook een plaats veroveren op de Europese markt.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

De Waalse groep Thomas & Piron neemt de bedrijven BAM Galère en BAM Lux over van de Nederlandse groep BAM. De Nederlandse groep BAM heeft in ons land ook nog het bedrijf Interbuild. De transactie, waarvan het bedrag niet wordt[…]

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar