Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

De vier toepassingsgebieden op Elektrotechniek 2015

In de vier toepassingsgebieden Woning, Industrie, Utiliteit en Infra & Energie tonen exposanten de nieuwigheden in de context waarvoor deze innovaties zijn ontwikkeld.

Woning

Het thema is (thuis)zorg. De volgende sectoren zijn hier vertegenwoordigd: installatiemateriaal, verlichting, smart powered buildings, gebouwbeheerssystemen, domotica, beveiligingssystemen, multimediacomponenten, zonne- en alternatieve energie.

De toepassing Woning richt zich vooral op architectenbureaus, ontwerp- en adviesbureaus, installateurs, aannemers, bouwbedrijven, telecom en de groot- en detailhandel.

Industrie

Hier worden elektrotechniek en informatica gecombineerd. Je zal er vooral terecht kunnen voor laag- en middenspanningsmateriaal, elektrotechnische apparatuur, meet- en regelsystemen/apparatuur, industriële elektronica, industriële netwerken, energie, transport en distributiesystemen, elektrowarmte en elektrochemie, automatiseringssystemen en industriële verlichting.

De doelgroep hier zijn mensen uit de machine- en apparatenindustrie, industriële installatiebedrijven, de chemische en farmaceutische industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de elektrotechnische- en elektronica-industrie, metaalproducenten en industrieel-elektrotechnische ingenieurs.

Utiliteit

Het thema van dit segment is retail, kantoor, zorg of school. Hier zijn de volgende sectoren vertegenwoordigd: installatiemateriaal, verlichting, smart powered buildings, gebouwbeheersystemen, domotica, beveiliging en zonnesystemen.

De toepassing Utiliteit richt zich op architectenkantoren, ontwerp- en adviesbureaus, facilitaire managers uit de gezondheidssector, elektrotechnische installateurs, aannemers, bouwbedrijven, lokale overheden, de elektrotechnische en elektronica-industrie, telecom, onderwijs, detail- en groothandel.

Infra & energie

Het vierde onderdeel heeft als onderwerp e-mobility, solar & smart grids. Volgende sectoren zijn vertegenwoordigd: netwerkinstallaties, openbare verlichting, mobiliteit, veiligheid, telecommunicatie, transport en distributie. Dit toepassingsgebied richt zich voornamelijk op wie actief is in de sectoren rail- en infrastructuur, intelligente transporten, energiedistributie- en opslag, telecommunicatie, verkeersmanagement en wegen en snelwegen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Hasselt biedt 3.000 gezinnen complete renovatiehulp op maat

Hasselt biedt 3.000 gezinnen complete renovatiehulp op maat

De stad Hasselt gaat meer dan 3.000 gezinnen persoonlijk begeleiden in het verduurzamen van hun woning. De campagne startmetrenoveren.be omvat een complete aanpak op maat, van analyse tot werken, op een schaalgrootte die nog niet eerder werd[…]

Consortium gekozen voor bouw nieuw VRT-hoofdkwartier

Consortium gekozen voor bouw nieuw VRT-hoofdkwartier

Aquafin bouwt duurzame campus in Aarstelaar

Aquafin bouwt duurzame campus in Aarstelaar

West-Vlaanderen plant aanleg vijf fietspaden

West-Vlaanderen plant aanleg vijf fietspaden