Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

De mooiste plafonds in één boek

Gerelateerde onderwerpen :

De mooiste plafonds in één boek

Van een goudgekleurd metalen plafond en een metalen wand in het winkelcentrum Donau Plex in Wenen tot een honingraatstructuur van metalen baffles op de Russische luchthaven Tolmachevo: het Abook 2016 van Armstrong Plafonds is een reis langs de mooiste plafondcreaties ter wereld. Armstrong Plafonds is wereldwijd marktleider van hoogwaardige akoestische plafondsystemen en beschikt over een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, kunststof, metaal en hout.

Het Abook 2016 is een prachtig boek waarin een breed scala aan innovatieve en duurzame plafondoplossingen aan bod komt, van metalen tot minerale plafondtegels en van baffles tot zwevende plafonds. Bij het ene project speelt esthetiek een belangrijke factor, terwijl elders vooral goede akoestiek, een gezond binnenklimaat of duurzaamheid wenselijk zijn. De projecten in het nieuwe Abook tonen dat het portfolio van Armstrong Plafonds voor elke ruimte een passende oplossing biedt.

Benelux

Ook in de Benelux wordt de diversiteit in projecten direct goed weergegeven. Zo lag de nadruk bij het kantoor van Bluewater in Hoofddorp op duurzaamheid. Dit gebouw is voorzien van het cradle to cradle-gecertificeerde Perla OP 0.95 plafondsysteem. Deze tegels zijn volledig recycleerbaar. In het atrium van het Voorzieningenhart in Groesbeek ging het om de optimalisatie van de akoestiek, wat met speelse Axiom Circles Canopies is bereikt. Het Ultima+ OP plafond in het Sint-Claracollege in Arendonk zorgt voor zowel een aangename akoestiek in de leslokalen als voor een hoge binnenluchtkwaliteit.

Het Abook 2016 kan online worden bekeken op armstrongplafonds.be. Je kan ook bellen naar 02 223 00 72 om een exemplaar aan te vragen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Jan De Nul installeert fysiochemische grondwasinstallatie

Jan De Nul installeert fysiochemische grondwasinstallatie

Jan De Nul en milieudochter Envisan bieden als eerste speler op de Waalse markt een fysicochemische reiniging van vervuilde gronden aan. Beiden staan voor 100% circulaire oplossingen voor licht tot zwaar vervuilde gronden en sedimenten. Envisan[…]

MBG, Democo en AG Real Estate leveren werfwater aan brouwerij

MBG, Democo en AG Real Estate leveren werfwater aan brouwerij

CFA wil jaarlijks 2 miljoen paar oude werkschoenen inzamelen

CFA wil jaarlijks 2 miljoen paar oude werkschoenen inzamelen

Besix vernieuwt kaaimuur langs Albertkanaal in Schoten

Besix vernieuwt kaaimuur langs Albertkanaal in Schoten

Meer artikels