Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

De Meyer neemt Stevelinck Henri over

Gerelateerde onderwerpen :

,
De Meyer neemt Stevelinck Henri over

Tegen eind oktober moet de volledige praktische overdracht afgerond zijn”, verwachten Dirk De Meyer (l.) en Tom Stevelinck.

De Meyer nv uit Temse heeft het industriële toeleveringsbedrijf Stevelinck Henri nv uit Sint-Niklaas overgenomen. De overname omvat het volledige handelsfonds, waaronder het complete machinepark en al het personeel. De komende maanden zal werk gemaakt worden van de verhuis van het machinepark en de integratie van de medewerkers. Tegen eind oktober moet de volledige praktische overdracht afgerond zijn.

De Meyer is gespecialiseerd in engineering, productie, installatie en onderhoud van machines en mechanische installaties. Het bedrijf bedient hiermee heel diverse markten zoals publieke infrastructuur, de traditionele industrie, offshore en hernieuwbare energie. Na zijn verhuis tien jaar geleden naar industriezone ‘De Zaat’ in Temse kende De Meyer een sterke groei. Vandaag telt het bedrijf 110 medewerkers, beschikt het over een hypermodern bedrijfsgebouw en dito machinepark en realiseert het steeds complexere en meer uitdagende projecten.

“Voor ons als innovatief groeibedrijf vormt het vinden van goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers een hele uitdaging. Deze overname was voor ons dan ook een perfecte kans om de ervaren vakmensen van Stevelinck in ons team te integreren. Ook de beschikbare, hoogtechnologische machines vormen een mooie aanvulling op ons machinepark en we maken ons sterk dat we de klanten van Stevelinck in de toekomst nog beter zullen kunnen bedienen. Tijdens de voorbereidende gesprekken met het management van Stevelinck werd heel veel aandacht geschonken aan het goed inpassen van de medewerkers in ons team”, verklaart algemeen directeur Dirk De Meyer.Stevelinck Henri nv werd opgericht in 1979 en groeide uit tot een toonaangevend bedrijf dat machineonderdelen fabriceert en levert aan wereldspelers in de industriële sector. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een team van veertien vakmensen die kunnen terugvallen op heel wat expertise en ervaring.

“In De Meyer vinden we een perfecte partij om ons erfgoed en onze vakkennis veilig te stellen voor de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat onze mensen terechtkomen in een bedrijf met een duidelijke toekomstvisie en internationale faam en dat zij een echte meerwaarde zullen vormen voor De Meyer. Ook onze klanten zullen perfect terecht kunnen bij De Meyer. Het was voor onze familie belangrijk om te weten dat we met een gerust hart onze medewerkers een mooie toekomst kunnen bieden in het team van De Meyer”, besluit gedelegeerd bestuurder Tom Stevelinck.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Producenten, handelaars en aannemers moeten elkaar versterken

UPDATE

Producenten, handelaars en aannemers moeten elkaar versterken

Alle belangrijke partijen in de bouwwereld moeten nauw samenwerken op een aantal essentiële vlakken om elkaar te versterken ten behoeve van de bouwwaardeketen. De bouwmaterialenhandel van zijn kant kan zijn voordeel doen met circulaire[…]

15/07/2019 | BIM
7.200 zonnepanelen bij Ontex

7.200 zonnepanelen bij Ontex

CPE Nederland neemt Keromat over

CPE Nederland neemt Keromat over

Nieuwe cao voor metaal-, machine- en elektrische bouw

Nieuwe cao voor metaal-, machine- en elektrische bouw

Meer artikels