Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

De Bruycker-Kemp Rental blijft belangrijke speler op de verhuurmarkt

De Bruycker-Kemp Rental blijft belangrijke speler op de verhuurmarkt

© Easycopters

De overname, eind 2017, van De Bruycker NV door de Royal Reesink Groep uit Nederland resulteerde in een samensmelting van De Bruycker met de firma Kemp BVBA te Hamme. Met als gevolg dat De Bruycker–Kemp BVBA op dit moment over drie vestigingen beschikt in België, namelijk Oostende, Hamme en Diest.

 

Het drietal vestigingen in Belgie zorgt voor een betere geografische spreiding en een nog betere bediening van de klanten. Wat de verhuurdienst betreft, wordt er voorlopig enkel vanuit de filialen Oostende en Diest gewerkt, maar ook op dat vlak zorgt de samenwerking voor nieuwe opportuniteiten. Naast de merken Bomag, Kobelco, Okada en Leica, hebben de merken Atlas en Schaeff hun intrede gedaan. Zo beschikt het verhuurpark ondertussen over Atlas bandenkranen en een Schaeff TL100 wiellader.

ZO BREED MOGELIJK GAMMA

De Bruycker–Kemp Rental blijft het gamma zo breed mogelijk houden. Van een minigraver van 1000 kg tot de nieuwste SK350LCT-10, een 38-tons graafmachine met triple boom. Bovendien is er voor dergelijke machines een ruim aanbod aan uitrustingsstukken, zoals rippertanden, verdichtingswielen, crushers, sorteergrijpers en breekhamers.

Aangezien steeds meer aannemers de voordelen van een GPS-systeem leren kennen, werd ook hierin geïnvesteerd. De nieuwste Kobelco SK270SR, de 28 tons binnendraaier, werd uitgerust met een Topcon 3D-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de machinist alle informatie voorhanden heeft in de cabine en met de grootst mogelijke nauwkeurigheid kan werken.

VERDICHTING EN ASFALT

En met het kwalitatief hoog aangeschreven merk Bomag blijft De Bruycker-Kemp een belangrijke speler op gebied van verdichting en asfalt. Het feit dat de firma invoerder en verdeler is, vergroot aanzienlijk de flexibiliteit voor het inzetten van nieuw materiaal. De stock aan stampers, trilplaten, maar ook de verschillende types van walsen, denk maar aan sleuvenwalsen, bandenwalsen en kofferwalsen is enorm. Machines worden in onze ateliers klaargezet en van alle opties voorzien. Het gaat bij ons dus niet alleen om verhuur, maar om een complete technische bijstand.

ACCURAAT SERVICE-TEAM

Het service-team staat de klanten zowel telefonisch als op de werf bij. Zeker voor speciale machines, zoals onze Bomag BF 700 asfaltmachine met een legbreedte tot wel 6,5 meter, vinden we het belangrijk dat de juiste know-how wordt doorgegeven. We beschikken over bekwame, goed opgeleide techniekers, die zo snel mogelijk ieder probleem trachten op te lossen of die bijkomende uitleg geven om tot het gewenste resultaat te komen. Uiteindelijk hebben we tot doel de juiste machine op het juiste moment te leveren, zodat de werken in optimale omstandigheden kunnen uitgevoerd worden. Voor advies en informatie staan wij steeds ter beschikking! Bezoek ook onze website en vraag naar onze nieuwe verhuurbrochure!
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment bouwt momenteel een nieuw bedrijfsgebouw langs de E17 in Waregem. Met deze uitbreiding worden al de Waregemse activiteiten op één locatie gecentraliseerd. Het toekomstige ronde gebouw werd ontworpen door DEMO[…]

10/01/2022 | ProjectenVerhuur
B-Close neemt Raepers over

B-Close neemt Raepers over

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

Meer artikels