Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Dak Plus blaast tien kaarsjes uit

Dak Plus blaast tien kaarsjes uit

Op vrijdag 1 juli vierde Dak Plus uit Geel zijn tiende verjaardag, waarbij zaakvoerder Johan Vandebuerie (foto) de stakeholders uitnodigde om samen het glas te heffen. Onder de genodigden bevonden zich niet alleen partnerbedrijven, klanten en architecten, maar ook de burgemeester en enkele schepenen van de stad Geel en de voorzitter van de Vlaamse Confederatie Bouw. In het voor de gelegenheid omgetoverde magazijn van het dakdekkersbedrijf werd niet alleen getrakteerd op een hapje en een drankje, maar konden de aanwezigen ook de (pijnlijk verloren) kwartfinale van de Rode Duivels tegen Wales op het EK voetbal volgen en daarna netwerken.

'Op 14 juli 2006 heb ik de stap gezet naar het fulltime ondernemerschap', herinnerde de bedrijfsleider zich. Hij sprak uitgebreid over het traject dat de kmo in het voorbije decennium heeft afgelegd, waaronder haar instap in de sociale economie, het schrijven van een duurzaamheidsverslag volgens de normen van het GRI-G4 en het ontwikkelen van de innovatieve online Velux-calculator.

Johan Vandebuerie, die tevens bestuurslid is van de Confederatie Bouw Antwerpen, beklemtoonde dat duurzaamheid een sleutelwoord geworden is bij Dak Plus, dat ook van toepassing is op mensen. Als antwoord op het tekort aan gepaste scholing in de sector begon het bedrijf een eigen opleidingscentrum, Roofer@Work, dat de steun geniet van fvb constructiv en de Confederatie Bouw en inmiddels zeven erkende opleidingen bevat. Ook in de toekomst wil Dak Plus blijven innoveren, inspireren en motiveren. De toetreding tot het bestuur van de Confederatie Bouw Antwerpen biedt Johan Vandebuerie bovendien een bijkomend platform om zijn passie voor het vakmanschap en zijn enthousiasme en creativiteit te delen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Verlof ... in onze eigen hof

Verlof ... in onze eigen hof

Tijd om uit te rusten! Niks moet, niksen mag! Wij nemen een korte pauze van 19/07 t.e.m. 08/08! Op 09/08 zijn we er weer! Blijf gezond, hou het veilig en vooral: geniet ervan! Team Bouwkroniek  

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen