Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Corradi staat voor het eerst als exposant op Polyclose

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Corradi staat voor het eerst als exposant op Polyclose

Corradi neemt voor het eerst als exposant deel aan Polyclose, de vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek die begin volgend jaar in Flanders Expo in Gent georganiseerd wordt. Voor de Italiaanse marktleider in terrasoverkappingen, die in juni van dit jaar door het Vlaamse Renson overgenomen werd, vormt Polyclose een nieuwe start.

Pergotenda

Op stand 1.316 staan bij het 'nieuwe' Corradi de bekende, Pergotenda-systemen centraal. Deze plooidak-terrasoverkappingen combineren innovatieve materialen, techniek en design: aluminium of hout, bevestigd aan de gevel of vrijstaand, horizontaal of onder helling, rondom afgesloten of open - het uitgebreide en aanpasbare Pergotenda-gamma zorgt voor gezellige buitenleefruimtes in alle weersomstandigheden.

Palladia en Move

Op Polyclose toont Corradi voorts twee innovatieve telgen uit de Pergotenda-familie: Palladia en Move. Palladia is een uit aluminium en inox opgebouwde Pergotenda met een uitgesproken design, die aan de muur gemonteerd wordt. Het model op de beurs heeft nieuwe schuifdeuren en de verticale doekzonwering Ermetika.

Pergotenda Move is een terrasoverkapping die ontworpen werd door Gianluca Rossi en die de finale haalde van de 23ste Compasso d'Oro International Design Award. Deze terrasoverkapping is ontworpen voor klanten die hun terras op een originele en innovatieve manier nieuw leven willen inblazen. Dit hedendaagse en trendy systeem kan dankzij innovatieve en unieke scharnierpunten in de kolommen in verschillende hellingshoeken geplaatst worden. Bovendien zijn de kolommen uitgerust met luidsprekers en dimbare led-verlichting die zowel in kleur als in intensiteit varieert.

Corradi ontwikkelt en produceert oplossingen op maat voor een heel jaar rond outdoor-genot. Als leider in het segment van outdoor living, is Corradi sinds 1978 actief, met een duidelijk en goed uitgewerkt gamma producten, hoofdzakelijk gebaseerd op de bekende technologie van de Pergotenda, het sinds 1998 met een patent beschermde doek-daksysteem voor terrasoverkappingen. Dankzij continu onderzoek en een sterke visie op outdoor biedt Corradi gepersonaliseerde oplossingen, waarbij styling en elegantie van Italiaanse makelij gecombineerd worden met hoogkwalitatieve materialen en technologie om zo te voldoen aan de hoogste eisen en noden op het gebied van outdoor.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Art-deco-hotel in Nieuwpoort krijgt zijn allure en grandeur terug

Art-deco-hotel in Nieuwpoort krijgt zijn allure en grandeur terug

Een ingrijpende renovatie en uitbreiding zal het voormalige hotel van de Brusselse architect Apollon Lagache in Nieuwpoort zijn vroegere grandeur teruggeven. Er worden aan het als monument beschermde pand twee verdiepingen toegevoegd, er komt[…]

14/01/2021 | ProjectenArchitecten
Vijf ontwerpers geselecteerd voor Brusselse concertzaal

Vijf ontwerpers geselecteerd voor Brusselse concertzaal

Drie onderzoeksprojecten voor een nieuwe reeks Bouwmeester Labels

Drie onderzoeksprojecten voor een nieuwe reeks Bouwmeester Labels

Antwerpen zoekt ontwerpteam voor projectgebied Wilgenstraat

Antwerpen zoekt ontwerpteam voor projectgebied Wilgenstraat

Meer artikels