Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Comhan Holland: betrouwbare toeleverancier van aluminium platen, profielen en systemen

Comhan Holland: betrouwbare toeleverancier van aluminium platen, profielen en systemen

Comhan Holland is een producerende groothandel op het gebied van aluminium platen, profielen en slimme aluminium systemen. Wij hebben een grote voorraad en een arsenaal aan kennis in huis en zijn daarom een partner van formaat voor grote, maar ook voor kleinere projecten. Dankzij meer dan 65 jaar ervaring weten we altijd snel en kundig op elke vraag in ons vakgebied te antwoorden.

Gevelbouw

Comhan levert al jaren aluminium profielen, platen en systemen uit voorraad én op maat aan de nationale en internationale gevelbouw. Hierdoor kent Comhan de eisen die de “gevelbouwwereld” aan aluminium gevelbekleding stelt.
Aluminium gevelbekleding systemen zoals waterslagen of aluminium composiet sandwichpanelen en vele andere systemen, kunt u bij Comhan al vanaf één stuk of in bulk uit voorraad bestellen. Heeft u een profiel nodig dat precies is afgestemd op uw specifieke wensen? Comhan geeft advies en ontwikkelt graag met u mee.

Aluminium ankerplaten

Wist u dat Comhan ook aluminium ankerplaten, verstelbare kikkerplaten en hijsankers levert voor (vlies)gevelbouw? Op verzoek op maat gemaakt, volgens uw specificaties en tekening. Deze aluminium producten zijn onmisbaar voor de gevelbouw. Hiermee hijst u de gevelelementen op en verankert ze snel en doelmatig aan de verdiepingsvloeren (verstelbaar).

Aluminium waterslagen

De waterslagen en lekdorpels van Comhan worden veelvuldig toegepast door gevelbouwbedrijven die actief zijn in zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Aluminium waterslagen zijn in eerste instantie functioneel. Ze zorgen er namelijk voor dat water en vuil niet direct langs de gevel lopen. Dit voorkomt vieze plekken op de gevel wat vooral handig is in de utiliteitsbouw en woningbouw. Daardoor hoeven de gevels minder vaak gereinigd te worden.
Voor een snelle montage zijn de profielen voorzien van bevestigingsgaten. Tevens zijn verschillende kopschotten, koppelstukken en ankers verkrijgbaar. De waterslagen zijn standaard brute op 6 meter in voorraad, maar ook snel op maat gezaagd, te anodiseren en in elke RAL-kleur te poedercoaten.

Assortiment aluminium speciaal platen

Comhan levert naast aluminium standaardplaten, ook speciaal platen. Het assortiment speciaal platen bestaat uit:

  • Blank geanodiseerde platen
  • Aluminium composiet platen (ACM)
  • Gelakte aluminium platen (MiraWall, 15 kleuren uit voorraad leverbaar)
  • Aluminium traanplaten
  • Geperforeerde platen
  • RVS Platen
  • Stainless Steel Look (in brute en blank geanodiseerd)

Aluminium composiet platen

Comhan brengt al ruim 25 jaar aluminium composiet platen op de markt. Aluminium composiet platen kunnen voor de meest uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. In de bouw worden de zogeheten aluminium sandwichpanelen vaak ingezet als gevelbekleding, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook dienstdoen als machineafscherming of tankstationdaken.

Aluminium composiet platen hebben veel voordelen in vergelijking met andere materialen. Door de combinatie van aluminium en kunststof zijn de platen licht van gewicht en stabiel. Doordat aluminium sandwichpanelen met eenvoudige gereedschappen gemakkelijk en voordelig bewerkt kunnen worden, biedt het materiaal een enorme vormvrijheid. Een ander zeer groot voordeel is dat de platen brandvertragend of soms zelfs vuurbestendig werken. Ten slotte zijn de platen ook nog eens duurzaam omdat ze volledig recycleerbaar zijn.

Voor meer informatie kan u terecht op www.comhan.com of bel naar of bel naar +31 (0)297 51 36 36.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Meer dan 14.000 bezoekers op Polyclose

Polyclose lokte vorige week meer dan 14.000 bezoekers naar Flanders Expo in Gent. Dat zijn er bijna 1.000 meer dan bij de vorige editie in 2018. Het was ook inhoudelijk een topeditie met tal van primeurs en nieuwigheden. Dat de sector van raam-,[…]

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Renson viert 15 jaar Fixscreen op Polyclose

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Sunparadise: Dit is nieuw bij de Hawaii 40 Cubo

Argent ALU - Argenta & ROB

Argent ALU - Argenta & ROB

Meer artikels