Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Comfortabel badkamerdesign op niveau

Comfortabel badkamerdesign op niveau

De meest rustgevende kamer in huis inrichten om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, dat is al jaren de filosofie van Alke. De badkamerspecialist pakte recent uit met Hilow, een nieuw design van Axel Enthoven. Het concept bestaat uit wastafels op twee hoogten, waardoor je al zittend in de badkamer je tanden poetst of je kapsel kan verzorgen.

Na de introductie van de ME² Mirror, een spiegel die tegelijk de voor- en achterzijde toont, presenteert Alke een nieuw verrassend concept, gefocust op optimaal comfort. Waarom zou je bepaalde activiteiten in de badkamer niet zittend doen' Op deze vraag vond de gerenommeerde designer Axel Enthoven een antwoord bij het ontwerpen van Hilow. Concreet zorgen de wastafels op verschillende hoogtes ervoor dat je kleine badkamerrituelen zoals je tanden poetsen, scheren of je kapsel verzorgen al zittend kan uitvoeren. Daarbij zorgt de lagere wastafel er ook voor dat kinderen beter bij hun spulletjes kunnen.

'We hebben elk onze eigen noden in de badkamer, of we nu oud of net heel jong zijn en wel of niet mobiel. Een meubel dat ons daarin tegemoet komt, vergemakkelijkt het leven. Dat is precies wat we samen met Alke willen bereiken', aldus bedenker Enthoven.

Naast de hoog en laag gebouwde wastafels is Hilow uitgerust met een ingebouwde verlichting, een bijpassend krukje en heel wat opbergruimte dankzij grote lades en kasten. Als extraatje zit achter de spiegel een make-upkast met ingebouwde kantelbare vergrotingsspiegel, stopcontacten en een innovatieve gezichtsverlichting. Hilow is beschikbaar in drie kleuren: notenhout, milk oak en mat wit.

Group De Keyzer is een familiebedrijf uit het West-Vlaamse Menen, gespecialiseerd in het op industriële wijze produceren van creatieve inrichtingen voor particuliere badkamers en keukens alsook van projectmeubilair. Het ontwerp, de productie en de distributie gebeuren integraal vanuit Menen. De drie productgroepen hebben elk hun eigen afzetkanaal. De badkamermeubelen worden via de gespecialiseerde sanitaire vakhandel verkocht onder de naam 'Alke'. De keukens zijn via speciaalzaken verkrijgbaar onder private label en in eigen winkels in Menen, Roeselare, Sijsele, Sint-Martens-Latem, Beveren-Waas en Boortmeerbeek onder de naam 'Dekeyzer Keukenarchitectuur'. Voor het projectmeubilair is er een gespecialiseerde distributie.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Besix bouwt stadion aan andere kant van de wereld

Besix bouwt stadion aan andere kant van de wereld

Het Kōtui-team, waarin Besix Watpac de hoofdaannemer is, werd geselecteerd voor het ontwerp en de bouw van een nieuw overdekt stadion met 25.000 zitplaatsen in Christchurch dat onderdak zal bieden aan grote sportwedstrijden, internationale[…]

10/04/2021 | ProjectenBesix
CO2-negatieve tapijttegels maken klimaatneutraal bouwen eenvoudiger

CO2-negatieve tapijttegels maken klimaatneutraal bouwen eenvoudiger

Eerste Scania bij Warsco

Eerste Scania bij Warsco

Jan Snel bouwt vaccin-labo in Merelbeke

Jan Snel bouwt vaccin-labo in Merelbeke