Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Cindy Winters leidt ISB

Gerelateerde onderwerpen :

De raad van bestuur van het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid (ISB) heeft op 14 juni Cindy Winters aangeduid als nieuwe voorzitter. ISB is de ledenvereniging en dienstverlenend kenniscentrum voor het lokaal en regionaal sport-, beweeg- en recreatiebeleid in Vlaanderen en Brussel.

Ambtenaren van 290 gemeenten zijn lid. Na het ontslag van Dany Punie, na 20 jaar voorzitterschap, moest ISB op zoek naar een opvolger.

Cindy Winters is sinds 2012 directeur Sport van de stad Leuven en was daarvoor actief als diensthoofd Sport in Zaventem. Sinds 2012 is ze lid van de raad van bestuur van ISB. Ze was sinds enkele jaren ook al ondervoorzitter.

Bestuursploeg

Gelijktijdig kwamen na de algemene vergadering van mei ook twee nieuwe bestuurders bij de raad van bestuur: Sam Janssens van Zaventem en Erik Blondeel van Nijlen. Door het onslag van Dany Punie en Luc Boni (als penningmeester) en de aanstelling van de nieuwe voorzitter werden ook enkele andere functies heringevuld en het dagelijks bestuur opnieuw samengesteld. Behalve René Schreurs (provincie Limburg) is voortaan ook Stijn Werbrouck (Izegem) ondervoorzitter. Marc Vlogaert (Bornem) komt het dagelijks bestuur versterken en is de nieuwe secretaris. Johan Van Dijcke (Bonheiden) is het tweede nieuwe lid van het dagelijks bestuur.

Mieke Vandemeulebroeke (Ronse) blijft lid van het dagelijks bestuur. Jordi Cooman (Damme/Aalter) zal de functie van penningmeester opnemen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Inschrijven voor de Staalbouwwedstrijd kan nog tot 30 september

Inschrijven voor de Staalbouwwedstrijd kan nog tot 30 september

Voor de 23ste editie van de Staalbouwwedstrijd van sectororganisatie Infosteel wordt de jaarlijkse succesformule voortgezet. Het doel van de wedstrijd is om projecten met opmerkelijke staalconstructies onder de aandacht te brengen van alle[…]

Federaties F.E.E. en Techlink fusioneren

Federaties F.E.E. en Techlink fusioneren

Gimv wil groep van installatiebedrijven uitbouwen

Gimv wil groep van installatiebedrijven uitbouwen

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Oplopende kosten duwen bouwbarometer in het rood

Meer artikels