Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Cebeko verdeelt voortaan ook MultiOne

Gerelateerde onderwerpen :

,
Cebeko verdeelt voortaan ook MultiOne

Cebeko is reeds meer dan 30 jaar verdeler van compacte bouw- en grondverzetmachines. De onderneming verkoopt, verhuurt, herstelt en levert wisselstukken voor compacte grondverzet- en bouwmachines. Cebeko is officieel dealer-invoerder van de Yanmar-minigraafmachines, Atlas Weycor-knikwielladers en -walsrollen en ook van de compacte rupsdumpers van Cormidi.

Cebeko is steeds op zoek zijn naar de beste oplossingen en machines voor zijn klanten en heeft sinds kort een nieuw type machine en merk in het gamma, de MultiOne.

MultiOne CSF is een Italiaans merk. Het bedrijf werd gesticht in 1969 onder de naam CSF srl. In die tijd was CSF gespecialiseerd in landbouwmachines. Op het eind van de jaren '90 van vorige eeuw werd op de tekentafel de eerste compacte knikwiellader geboren en kort daarop startte men met het bouwen van de eerste laders. Het eerste model werd een S25D met 20 pk watergekoelde dieselmotor van Yanmar. Begin de jaren 2000 werd het gamma uitgebreid met machines tot en met een eigen gewicht van 1.800 kg en met motoren van 50 pk.

Ondertussen bouwde MultiOne voort aan het assortiment en komt er een uitgebreid gamma. De MultiOne-machines worden afgestemd en in uitvoering in de fabriek getest om zonder problemen met verschillende hydraulische accessoires te werken. In 2014 wordt opnieuw een grote mijlpaal gezet bij MultiOne: het gamma wordt uitgebreid met de 10-series, met hefvermogens tot 2.500 kg, motoren tot 78 pk en rijsnelheden boven 30 km/u.

De gesprekken tussen Cebeko en MultiOne hebben enige tijd geduurd. De kwaliteitscontrole van de machines, een bezoek aan de fabriek in Italië en de afspraken met de afdelingen naverkoop en wisselstukken hebben Cebeko ervan overtuigd dat MultiOne CSF een goede partner is en een mooie aanvulling op het gamma. Daarom is Cebeko sinds 1 september officieel dealer van de miniladers van MultiOne.

De nieuwe reeks MultiOne-machines zijn volgens Cebeko allemaal top en gebaseerd op de sterke punten van één van de meest succesvolle en multifunctionele miniladers: van nature krachtig, met superieure prestaties en een prachtig ontwerp. MultiOne tart de verbeelding met zijn meer dan ooit krachtige presentatie, uitzonderlijke prestaties en innovatieve kenmerken.

Het idee achter MultiOne is om een multifunctionele compacte wiellader aan te bieden. Deze compacte wiellader biedt de mogelijkheid om een waslijst van tools en accessoires te kunnen monteren met één multifunctionele joystick waar alle functies geïntegreerd zijn en die elk accessoire kan bedienen. Via de automatische aankoppelingen wissel je van accessoires in een mum van tijd. De hydraulische multiconnector met geïntegreerde snelkoppelingen biedt de mogelijkheid om zeer snel en zonder lekkage twee of drie hydraulische connecties te maken.

Met meer dan 170 originele accessoires kunnen de MultiOne-machines in enkele seconden omgetoverd worden tot een grasmachine, klepelmaaier, heftruck, compacte tractor, telescopische lader, betonmixer, grasprikker, personenlift, enzoverder. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan op een MultiOne worden gemonteerd. Dankzij hun compactheid hebben de MultiOne-machines een grote wendbaarheid. Hierdoor kan men in zeer nauwe ruimtes veilig werken en met het 360° rondom-uitzicht heeft de gebruiker een onbelemmerd zicht op het werk.

De MultiOne-machines worden voortaan aan het Cebeko-gamma toegevoegd. Je kan bij Cebeko terecht voor zowel de verkoop en naverkoopservice als voor de verhuur van deze machines. Uiteraard kunnen de klanten en lokale dealers die vroeger een machine hebben gekocht en verkocht er ook terecht voor originele wisselstukken en bijstand. De bedoeling is dat Cebeko op termijn een netwerk van dealers uitwerkt over het ganse land.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwsector dreigt in zwaar weer te belanden

Bouwsector dreigt in zwaar weer te belanden

De bouw doet het vandaag nog behoorlijk goed, maar ziet donkere wolken opduiken. De orderboeken geraken steeds minder gevuld en ruim zes op de tien bouwbedrijven zien hun contacten met particuliere en publieke klanten en prospecten afnemen. Dat[…]

20/09/2022 | EnergieBouwmaterialen
Construx Rental levert bekisting voor het prestigieuze project D’Ieteren Immo – Mobilis in Anderlecht

Construx Rental levert bekisting voor het prestigieuze project D’Ieteren Immo – Mobilis in Anderlecht

Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Verhelst Machines opent extra vestiging

Verhelst Machines opent extra vestiging

Meer artikels