Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Cebeko investeert in nieuwe verhuurmachines

Gerelateerde onderwerpen :

Cebeko investeert in nieuwe verhuurmachines

Cebeko is reeds meer dan 30 jaar een trouwe partner in compacte bouw- en grondverzetmachines. De onderneming verkoopt, verhuurt, herstelt en levert wisselstukken voor compacte grondverzet en bouwmachines. Cebeko is erkend en officieel dealer-invoerder van de Yanmar-minigraafmachines, MultiOne-multifunctionele knikwielladers en ook van de compacte rupsdumpers van Cormidi.

Van kleine graafwerken binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte bouwwerven, Cebeko kan steeds een uitstekende oplossing leveren dankzij een uitgebreid en compleet machinepark. Compactladers, verreikers en verwante apparatuur zonder machinist behoren eveneens tot het gamma.

Ook voor werken in de hoogte is Cebeko een uitstekende partner dankzij het grote aanbod van hoogwerkers en schaarliften van de merken JLG, Haulotte, Aichi en Genie. Cebeko heeft voor elke toepassing een passende oplossing. Dankzij de eigen transport- en servicemogelijkheden werkt de onderneming onafhankelijk, snel en zorgvuldig.

Verschillende machines kunnen uitgerust worden met hydraulische breekhamers, grondboren, borstels en sorteer- en grondgrijpers. Op maat gemaakte bakken vormen ook geen probleem voor de specialisten in de constructiewerkplaats van Cebeko.

Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Cebeko onlangs geïnvesteerd in nieuwe verhuurmachines. Zo werden de nieuwste modellen minigraafmachines van Yanmar toegevoegd. Ook het aanbod van compactladers van het merk Bobcat werd opgefrist met nieuwe types als de S70, S100 en S450. Voorts werden de elektrische hoogwerkers aangevuld met de 120AETJ en 170AETJ van Manitou, goed voor een werkhoogte van liefst 17 m. Niet enkel graafmachines op rupsen kunnen bij Cebeko gehuurd worden. De graafmachines van 8 of 14 ton op banden zijn uiterst geschikt voor mobiele werkzaamheden.

Cebeko beschikt over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op de werf. Als een klant merkt dat er zich een technisch probleem voordoet of dat de machine aan een onderhoudsbeurt toe is, neemt contact op met de servicedienst. Die informeren hem dan meteen wanneer een servicemonteur kan langskomen. De eigen monteurs zijn ervaren en hooggespecialiseerd en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Daardoor zijn zij in staat om klanten in alle omstandigheden te helpen. Indien de machine niet ter plaatse hersteld kan worden, zorgt Cebeko voor een vervangmachine. De onderneming beschikt ook over een grote voorraad aan originele onderdelen die bij de aannemer kunnen geleverd worden.

Cebeko is steeds op zoek naar de beste, nieuwste en modernste machines en oplossingen. De nieuwste telg in de familie is MultiOne.

MultiOne CSF is een bedrijf gelegen in Italië, niet ver van de steden Padua en Venetië. Sinds 1 september 2016 is Cebeko officieel dealer van de miniladers van MultiOne.

De missie van het bedrijf MultiOne CSF is om een multifunctionele compacte wiellader aan te bieden. Deze compacte wiellader biedt de mogelijkheid om een waslijst van tools en toebehoren te kunnen monteren. Er is één multifunctionele joystick waarin alle functies geïntegreerd zijn en die elke accessoire kan bedienen. Via de automatische aankoppelingen wissel je in een mum van tijd van accessoire. De hydraulische multiconnector met geïntegreerde snelkoppelingen geeft de mogelijkheid zeer snel en zonder lekkage twee of drie hydraulische connecties te maken.

Met meer dan 170 originele accessoires kunnen de MultiOne-machines in enkele seconden omgetoverd worden tot een grasmachine, klepelmaaier, heftruck, een compacte tractor, een telescopische lader, een betonmixer, grasprikker, een personenlift enzoverder. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan op een MultiOne worden gemonteerd. Dankzij zijn compactheid hebben deze machines een grote wendbaarheid. Hierdoor kan men in zeer nauwe ruimtes veilig werken en met het 360° rondom uitzicht heeft de gebruiker een onbelemmerd zicht op het werk.

Klanten kunnen bij Cebeko terecht voor zowel de verkoop en naverkoopdienst als voor de verhuur van deze machines. Uiteraard kunnen klanten en lokale dealers die een machine hebben gekocht en verkocht ook bij ons terecht voor originele wisselstukken en bijstand. De bedoeling is dat Cebeko op termijn een netwerk van dealers wil uitwerken over het ganse land.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

MSC: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Publireportage

MSC: Digitaliseren en jouw Verhuurbedrijf

Zijn er zorgen om achterop te geraken in de competitieve verhuurmarkt terwijl je juist voorop wilt lopen? Dan is digitalisering een sleutel tot succes. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen leidt tot optimale prestaties, tevreden klanten en[…]

TVH neemt Rentalift over

TVH neemt Rentalift over

Bobcat heeft volledig elektrische compacte rupslader

Bobcat heeft volledig elektrische compacte rupslader

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

Meer artikels