Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Cas-Vos (Sint-Niklaas)

     Cas-Vos (Sint-Niklaas)

Het infrastructuurbouw- en onderhoudsbedrijf Cas-Vos uit Sint-Niklaas zal 22 werknemers ter beschikking stellen van Telenet. Het bedrijf is actief in de nutssector en richt zich vooral op de markt van dagelijkse behoeften, nl. het aanleggen en aansluiten van leidingen voor gas, water, elektriciteit en glasvezeltoepassingen.

Van den Berg (Schelle)

Infrastructuurbouwer en installatiebedrijf Van den Berg nv uit Schelle zal samen met Verstraete Enterprises uit Jabbeke 106 werknemers inzetten in het kader van het project. Van den Berg nv heeft een ruime ervaring in de kabel-en leidingbouw en biedt kwalitatief hoogstaande infrastructuuroplossingen aan. Het bedrijf beschikt over de competenties om een volledig project te realiseren, van engineering en installatie tot onderhoud en beheer. Van den Berg heeft vestigingen in Schelle, Bilzen, Ieper en Oelegem en is actief in heel België.

 Verstraete Enterprises (Jabbeke)

Verstraete Enterprises uit Jabbeke behoort tot de sector van de algemene elektrische ondernemingen en voert hoofdzakelijk elektrische werken uit voor infrabeheerders en industriële sites. Daarnaast is de firma actief in het plaatsen van databekabeling en beveiliging in de industriële en privésector. Verstraete Enterprises verzorgt ook huisaansluitingen voor gas, water, elektriciteit en tv, telefonie en internet.

Welec (Westerlo)

Installatiebedrijf Welec uit Westerlo zet 25 werknemers in voor de realisatie van de Grote Netwerf. Het bedrijf beschikt tevens over een studiebureau, een teken- en ontwerpafdeling en een atelier bordenbouw. Dat maakt het tot een sterke speler in het realiseren van elektrotechnische projecten in binnen- en buitenland.

Logi-technic (Jabbeke)

Logi-technic uit Jabbeke is een technisch outsourcingsbedrijf en zal voor dit project 56 werknemers inzetten. Logi-technic beschikt over 450 vaste medewerkers Bedrijven die nood hebben aan technische, goed opgeleide en ervaren medewerkers op korte of lange termijn of voor een bepaald project kunnen terecht bij Logi-technic.

VolkerWessels Telecom (Boom)

Infrastructuurbouwer VolkerWessels Telecom uit Boom mobiliseert 33 werknemers voor het Telenet-project. VolkerWessels Telecom is de telecomspecialist van het VolkerWessels-concern. Het bedrijf adviseert over netwerkoplossingen, ontwerpt en bouwt vaste en mobiele netwerken, en helpt telecomproviders met service en onderhoud. De totaalaanbieder werkt met ruim 1.700 mensen, verdeeld over vestigingen in Nederland en België, aan innovatieve en uitgebreide projecten.

Groep TSB (Beringen)

Technisch installatiebedrijf Groep TSB (Technical Services Belgium) uit Paal-Beringen zal 54 werknemers ter beschikking stellen. De kernactiviteit van het bedrijf is het leveren van diensten in de telecom, elektriciteits- en gassector. Groep TSB is een familiebedrijf van de tweede generatie.

APK Group (Overpelt)

APK Group uit Overpelt zet 67 werknemers in voor het uitbreidingsproject. Het is een familiebedrijf gericht op infrastructuur en installatiewerken. APK Group legt wegen aan en voorziet tevens telecom-netwerken en nutsvoorzieningen. In totaal stelt het bedrijf ongeveer 800 mensen tewerk in België en Nederland.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Definitief ontwerp voor publieke ruimte Antwerpse Slachthuiswijk

Definitief ontwerp voor publieke ruimte Antwerpse Slachthuiswijk

De stad Antwerpen keurde het definitieve ontwerp goed voor de eerste fase van de publieke ruimte van de Slachthuiswijk. Autoluwe speel-, sport- en ontmoetingsruimtes zullen de nieuwe en bestaande delen van de wijk aan Antwerpen-Dam[…]

872.000 euro voor Oost-Vlaamse plattelandsprojecten

872.000 euro voor Oost-Vlaamse plattelandsprojecten

Kapitaalsverhoging voor Home Invest Belgium

Kapitaalsverhoging voor Home Invest Belgium

Eerste gebouwen klaar in Businesspark Rameis in Overijse

Eerste gebouwen klaar in Businesspark Rameis in Overijse