Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

C-site is camera-oplossing voor grote projecten

Gerelateerde onderwerpen :

C-site is camera-oplossing voor grote projecten

C-Site van het jonge Gentse bedrijf Asoreco is een camera-oplossing voor (grote) bouwprojecten die visuele content automatisch creëert, beheert en aanbiedt aan de gebruiker. De beelden zijn overal en altijd beschikbaar via een beveiligde website die men kan raadplegen op om het even welk toestel (desktop, laptop, tablet, gsm, '). Asoreco stelt C-Site later deze maand voor op Builty.

De camerabeelden worden gebruikt als ondersteuning in de projectopvolging en -communicatie, voor het organiseren van de logistiek en veiligheid, voor public relations en marketing en voor nacalculatie en facturatie. De toepassing wordt gebruikt door managers en directeurs, project- en werfleiders, ingenieurs en communicatieverantwoordelijken.

Veiligheid

Dankzij de camera's kan je in de eerste plaats vanop afstand de werkzaamheden volgen. Je kan automatisch zogenaamde time-lapse-video's maken per dag of per week om de voortgang van de werken te tonen aan bv. de bouwheer, alle leden van de bouwploeg, leveranciers, makelaars, '. De camera's bieden ook een extra beveiliging tegen bv. diefstal van materieel en materiaal en kunnen duidelijkheid verschaffen als zich op de bouwplaats een ongeval voordoet. Heel wat discussies kunnen vermeden worden samen door de 'objectieve' beelden te bekijken.

Cloud

C-Site omvat persoonlijk advies, stekkerklaar cameramateriaal en cloud-diensten. Het advies bepaalt het aantal, de soort en de plaats van de camera's en de mogelijkheden. Al een paar dagen na de beslissing kan een klant al de eerste beelden zien. Alle beelden worden intern en in de cloud opgeslagen zodat er nooit een fragment ontbreekt of verloren gaat.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vastgoedsector verzet alle netwerkevenementen naar 2021

Vastgoedsector verzet alle netwerkevenementen naar 2021

Alle belangrijke netwerkmomenten voor de Belgische vastgoedsector zijn uitgesteld tot volgend jaar. Realty in Knokke, We Are Realty in Brussel, Real.Gent en Mipim in Cannes kregen vanwege de viruscrisis allen een nieuwe datum in 2021. De[…]

10/04/2020 | ImmoEvenementen
Vastgoedbeurs Mipim slankt af tot tweedaagse in Parijs

Vastgoedbeurs Mipim slankt af tot tweedaagse in Parijs

UPDATE: Nieuwe data bouwgerelateerde beurzen en evenementen

UPDATE: Nieuwe data bouwgerelateerde beurzen en evenementen

Batibouw: mooi resultaat ondanks coronacrisis

Batibouw: mooi resultaat ondanks coronacrisis

Meer artikels