Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

C-site is camera-oplossing voor grote projecten

Gerelateerde onderwerpen :

C-site is camera-oplossing voor grote projecten

C-Site van het jonge Gentse bedrijf Asoreco is een camera-oplossing voor (grote) bouwprojecten die visuele content automatisch creëert, beheert en aanbiedt aan de gebruiker. De beelden zijn overal en altijd beschikbaar via een beveiligde website die men kan raadplegen op om het even welk toestel (desktop, laptop, tablet, gsm, '). Asoreco stelt C-Site later deze maand voor op Builty.

De camerabeelden worden gebruikt als ondersteuning in de projectopvolging en -communicatie, voor het organiseren van de logistiek en veiligheid, voor public relations en marketing en voor nacalculatie en facturatie. De toepassing wordt gebruikt door managers en directeurs, project- en werfleiders, ingenieurs en communicatieverantwoordelijken.

Veiligheid

Dankzij de camera's kan je in de eerste plaats vanop afstand de werkzaamheden volgen. Je kan automatisch zogenaamde time-lapse-video's maken per dag of per week om de voortgang van de werken te tonen aan bv. de bouwheer, alle leden van de bouwploeg, leveranciers, makelaars, '. De camera's bieden ook een extra beveiliging tegen bv. diefstal van materieel en materiaal en kunnen duidelijkheid verschaffen als zich op de bouwplaats een ongeval voordoet. Heel wat discussies kunnen vermeden worden samen door de 'objectieve' beelden te bekijken.

Cloud

C-Site omvat persoonlijk advies, stekkerklaar cameramateriaal en cloud-diensten. Het advies bepaalt het aantal, de soort en de plaats van de camera's en de mogelijkheden. Al een paar dagen na de beslissing kan een klant al de eerste beelden zien. Alle beelden worden intern en in de cloud opgeslagen zodat er nooit een fragment ontbreekt of verloren gaat.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Helft bouwprofessionals vindt nieuwe technologieën belangrijk

Helft bouwprofessionals vindt nieuwe technologieën belangrijk

Naar aanleiding van de zestigste editie van Batimat, de internationale vakbeurs voor bouw en architectuur, onderzocht iVox wat projectontwikkelaars, architecten en aannemers zoal bezighoudt. De bouwprofessionals blijken vooral wakker te liggen[…]

Tweede editie Demo Days in Boussu

Tweede editie Demo Days in Boussu

Eerste editie We Are Real Estate is schot in de roos

Eerste editie We Are Real Estate is schot in de roos

Vakbeurs ISH toont alle tools voor de energieomslag

Vakbeurs ISH toont alle tools voor de energieomslag

Meer artikels