Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Bulthaup bekoort met innovatief ladesysteem en rolluikkast

Bulthaup bekoort met innovatief ladesysteem en rolluikkast

Bulthaup bestendigt zijn positie als trendvoorschrijver met de persoonlijke, aanpasbare keuken. Afwerkingen, losse elementen en indelingen van lades en kasten kunnen naar wens en smaak bepaald worden.

Het innovatieve ladesysteem van de b3-lijn wordt uitgebreid met enkele nieuwe modules die het gebruiksgemak nog vergroten. Ze bieden alles om je kasten volgens je wensen en met oog voor design in te delen. Met de lade-indelingen van Bulthaup b3 kies je zelf je kleuren, het materiaal, de indeling en de hoogte van de lades. De kleur Antraciet accentueert de subtiele elegantie van het b3-uittrekelementsysteem.

De nieuwe rolluikkast voor de b3-lijn is zowel fraai als functioneel. Het meubel is verkrijgbaar als opzetkast op het werkblad of als bergruimte geïntegreerd in het hoge kastenblok.

De lamellen zijn plat en kunnen worden uitgevoerd in alle beschikbare b3-frontkleuren. De kast is ook voorzien van een roestvrijstalen plaat; ideaal om een koffieautomaat, een keukenmachine of andere apparaten in te plaatsen die je snel bij de hand wil hebben.

Bulthaup staat bekend om zijn unieke toplagen van aluminium voor fronten en wandpanelen. Een nieuwkomer in het uitzonderlijke gamma aluminium toplagen is de afwerking in de kleur champagne. Champagne vult het gamma aluminiumkleuren aan, waaronder naturel, brons, zandbeige en donkergrijs.

bulthaup lanceert ook het concept 'Solitairen', waarmee het tegemoetkomt aan de groeiende behoefte om de keuken een echt individuele vorm te geven. De Solitairen kunnen vrij over de ruimte worden verdeeld, los of in combinatie met andere Bulthaup-productlijnen. Je rangschikt ze naar eigen smaak en noden. Opvallend element in de lijn is de losstaande eettafel die ook dienst doet als fornuis.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Renovatie in Museum voor Natuurwetenschappen afgerond

Renovatie in Museum voor Natuurwetenschappen afgerond

De Regie der Gebouwen heeft zopas omvangrijke renovatiewerken afgerond in het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen in Brussel. Het gaat om een investering van ongeveer 4,5 miljoen €.     Twee verdiepingen van de[…]

18/09/2020 | Brussels GewestRenovatie
Tijdelijke en speelse heraanleg voor Leuvens Hogeschoolplein

Tijdelijke en speelse heraanleg voor Leuvens Hogeschoolplein

Circulair gevelmateriaal legt de lat een stuk hoger

Circulair gevelmateriaal legt de lat een stuk hoger

Waregem schenkt CO2-meters aan scholen

Waregem schenkt CO2-meters aan scholen