Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Buildmat haalt Doms aan boord

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Buildmat haalt Doms aan boord

Buildmat nv heeft alle aandelen van Doms bv verworven. Buildmat, met hoofdzetel in Oostakker, is een Belgische groep van bedrijven, actief in de bouw en industrie, die inzet op de distributie van innoverende producten. Doms bv is een gespecialiseerde groothandel in omheiningen, poorten en staaldraad gevestigd in Brussegem. 

Het bedrijf werd opgericht in 1988 door Serge Doms en kende de afgelopen jaren een sterke groei. Om de continuïteit van de activiteiten te waarborgen voor zijn klanten, personeel en leveranciers, draagt Serge Doms zijn activiteiten over aan Buildmat. Hij blijft de volgende jaren actief in het bedrijf.
 
Buildmat  heeft verschillende bedrijven in portefeuille, telt 350 medewerkers verspreid over 21 sites en realiseert een jaarlijkse geconsolideerde omzet van 185 miljoen euro. De aandeelhouders zijn Joris Ide, Jean Charles Wibo, Geert Van Stappen en Jo Verfaellie. 
 
Bij de Buildmat-bedrijven horen Deschacht (riolerings- en afvoermaterialen, dak-, gevel- en isolatiematerialen), Foylo (wikkelfolie, bouwfolie, topvellen, tapes en dekzeilen), ODM (Maintenance, Repair en Operations-artikelen), Technicel  (innovatieve systeemoplossingen voor de vloerder), Collinet (watertechnologie, producten voor de bescherming van het milieu), MPP (vloerluiken en lijnafwatering) en LSDRAIN (aluminium tegel- en klinkerdeksels voor diverse toepassingen, afwateringssystemen).
 
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vlaamse subsidies voor beginnende exporteurs

Vlaamse subsidies voor beginnende exporteurs

Flanders Investment & Trade (FIT) lanceert tot en met 11 oktober opnieuw een oproep voor het Starterspakket Internationalisering. Met deze subsidie van 7.000 euro ondersteunt FIT beginnende exporteurs. Het subsidiebudget bedraagt 1,4 miljoen[…]

28/09/2022 | Ondernemingen
Overname van Cantillana door Holcim is afgerond

Overname van Cantillana door Holcim is afgerond

Online platform voor aanvraag asbestattesten

Online platform voor aanvraag asbestattesten

Duits groeikapitaal voor Belgische domotica-specialist

Duits groeikapitaal voor Belgische domotica-specialist

Meer artikels