Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

BRR 2016 toont echt vakmanschap

BRR 2016 toont echt vakmanschap

Welgeteld 42 bouwbedrijven in de regio zetten hun deuren wagenwijd open tijdens de Bouw- en Renovatieroute 2016 die Bouwunie Klein-Brabant-Vaartland op 12 en 13 maart organiseert. Deze tweede editie, die nog meer aannemers groepeert dan de eerste, zal een heel weekend duren en krijgt ook een nieuwe, afgekorte naam: de BRR 2016. 'Samen voor 100% lokaal vakmanschap' vormt de centrale boodschap.

Tijdens dit tweedaagse gezamenlijke opendeurweekend tonen schilders, schrijnwerkers, installateurs, elektriciens en andere aannemers in hun atelier of in de toonzaal van een collega hun vakmanschap. Op die manier maken verbouwers in één weekend kennis met tal van specialisten uit eigen streek. Ze volgen als het ware een route doorheen de regio, van de ene vakman naar de andere.

De lokale afdeling van Bouwunie wil met dit initiatief de collegialiteit en samenwerking tussen de bouwbedrijven in de regio bevorderen. Zelfstandigen die niet beschikken over een eigen toonzaal maken gebruik van toonzalen van andere collega's om hun diensten aan te bieden.

'Wie bouwt of verbouwt, werkt best met een lokale vakman. Een lokale aannemer kan gemakkelijk even langskomen, niet enkel tijdens de werkzaamheden, maar ook erna als je nog extra vragen hebt of voor onderhoud. Bovendien heeft hij er alle baat bij om een uitstekende service te bieden om zijn reputatie hoog te houden. Mond-aan-mond-reclame blijft de belangrijkste reclame voor hem', weet Danny De Cauwer, voorzitter van Bouwunie Klein-Brabant-Vaartland (foto).

Op www.bouwunie.be/brr2016 vind je een volledig overzicht van alle deelnemende bedrijven. De Bouw- en Renovatieroute 2016, waarbij je zelf je route kan plannen, is een initiatief van Bouwunie met de steun van Belfius en Vinduwaannemer.be.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Verlof ... in onze eigen hof

Verlof ... in onze eigen hof

Tijd om uit te rusten! Niks moet, niksen mag! Wij nemen een korte pauze van 19/07 t.e.m. 08/08! Op 09/08 zijn we er weer! Blijf gezond, hou het veilig en vooral: geniet ervan! Team Bouwkroniek  

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Half augustus begint aanleg rotonde Tongersesteenweg in Lanaken

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen