Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Brokk versterkt zijn aanwezigheid in België

Brokk versterkt zijn aanwezigheid in België

Brokk AB, de Zweedse producent van afstandsbediende afbraakrobots, versterkt zijn aanwezigheid op de Belgische markt met de oprichting van een nieuwe dochteronderneming, Brokk Belgium. Brokk werkte geruime tijd samen met Atlas Copco België voor de verkoop en distributie in België, maar heeft nu besloten om op lange termijn in de Belgische markt te investeren met eigen medewerkers.

Het bedrijf Brokk en zijn machines hebben een lange geschiedenis in België. De eerste Brokk-afbraakrobot werd hier reeds geleverd in 1983 en momenteel is er een aanzienlijk aantal machines in gebruik in België. Brokk Belgium is opgezet als een bijkomend filiaal van Brokk Frankrijk. De klanten in België zullen zo het voordeel hebben om te kunnen genieten van de middelen van deze grotere organisatie.

Atlas Copco België blijft een service partner voor Brokk in België. Dit betekent dat Brokk-klanten voor de dienst na verkoop kunnen kiezen om Atlas Copco te contacteren of gebruik te maken van de diensten die door Brokk Belgium opgezet zijn.

Brokk heeft met acht basismodellen het breedste assortiment aan afbraakrobots voor afbraak en industrie. De klanten hebben hierdoor de keuze uit 14 verschillende configuraties. Bijkomend zijn er nog vele opties en aanbouwdelen beschikbaar voor specifieke werkzaamheden. Met deze product portfolio is Brokk in staat om zelfs aan de meest diverse of specifieke behoeften van zijn klanten te voldoen met de juiste machine, zowel in België als wereldwijd.

Joachim Van de Perre is benoemd als verantwoordelijke voor Brokk België en Luxemburg. Met een achtergrond in machines en aanbouwdelen en een brede ervaring in de afbraaksector is hij daarvoor de geknipte man.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

PWC maakt vergelijkende studie energieprijzen

PWC maakt vergelijkende studie energieprijzen

In gezamenlijke opdracht van de vier energieregulatoren, voerde PricewaterhouseCoopers (PWC) een vergelijkende studie uit naar de elektriciteits- en aardgasprijzen in België en de ons omringende landen (Duitsland, Frankrijk, Nederland en[…]

27/05/2022 | ElektriciteitActueel
Geen nieuwe vergunning voor oppompen grondwater in Heers

Geen nieuwe vergunning voor oppompen grondwater in Heers

Vlaamse scholen kunnen besparen dankzij energieprestatiecontracten

Vlaamse scholen kunnen besparen dankzij energieprestatiecontracten

Nieuwe schoolgebouwen gepland in Jette

Nieuwe schoolgebouwen gepland in Jette